Am testat pentru tine the it places în care să te antrenezi anul acesta. Sunt cele mai noi cluburi World Class, mai aproape de casa și biroul tău.  

World Class Asmita Gardens

Mergi acolo pentru: Antrenamente super variate.

La ce să te aștepți: Noul club din zona Tineretului este perfect pentru antrenamentele în familie. În timp ce tu îți urmezi programul – fie în sala de forță, fie la clasele de grup –, cei mici pot merge la clase de înot, cu un antrenor dedicat. Iar dacă vrei să învățați împreună să înotați, te poți alătura lor. Piscina este interioară și are 23 de metri lungime.

În club vei găsi echipamente pentru orice tip de antrenament, fie că vrei forță, funcțional, cardio sau clase de grup.

Nu rata: Jacuzzi-ul, sauna sau juice barul. Oricare dintre ele te va ajuta să te relaxezi după un antrenament intens și o zi obositoare.

Asmita Gardens

World Class Atlantis

Mergi acolo pentru: Antrenamente cu toată familia.

La ce să te aștepți: Deconectează-te de agitația orașului și încearcă antrenamentele de aici. Ai variante atât pentru tine, cât și pentru cei mici – la World Class Atlantis găsești programe speciale pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. În funcție de obiectivele și aptitudinile tale, ai la dispoziție sala de forță, antrenamentele de grup, dar și zona de functional unde te așteaptă frânghii, core baguri, TRX-uri sau kettlebelluri.

Nu rata: Piscina exterioară. Ai și una interioară, dar cea de afară va fi refugiul perfect pentru zilele de călduroase.

Atlantis

World Class Polus  

Mergi acolo pentru: Antrenori. Energia lor explozivă te va face să iubești mișcarea. 

La ce să te aștepți:La Polus ai un spațiu de 1.500 mp unde să încerci cele mai noi antrenamente, în compania celor mai buni antrenori. Ai la dispoziție două studiouri complet echipate pentru antrenamentele de group fitness și cycling și un gym de 570 mp, dotat cu 22 aparate cardio şi 50 aparate de forță. Indiferent de modalitatea de antrenament pe care o preferi, la World Class Polus există o variantă care să ți se potrivească.

Nu rata: Un antrenament în Queenax. E musai să testezi, ca să vezi despre ce e vorba. 

Polus