Gata, acum ai la îndemână cea mai bună soluție pentru tratarea eficientă a transpirației excesive. Soluţia vine de la Absolute Dry.

Ți s-a întâmplat să transpiri într-un moment important din viața ta – din cauza emoțiilor sau poate fiindcă ai avut dintotdeauna o problemă cu transpirația în exces. Ca să nu mai spun de câte ori ți se întâmplă să transpiri atunci când faci mișcare sau când ești la orele de antrenament mai solicitant.

9% din populația lumii este afectată de hiperhidroză, o boală necontagioasă. Cauzele pot fi ereditare, dar și ca urmare a unor boli (diagnosticate sau nu). Oscilațiile hormonale, dar și obezitatea, excesul de activitate fizică sau stresul pot conduce la transpirație în exces.

Soluție pe termen lung

Transpirația este un proces normal și natural, atunci când se păstrează în cantități normale. Dar, atunci când depășește anumite limite, te enervează și te frustrează și, inevitabil, trebuie să cauți soluții.

Antiperspirantele nu sunt, de multe ori, soluția eficientă în cazul persoanelor foarte active sau al celor care suferă de hiperhidroză (sau alte afecțiuni care duc la hiperactivitatea glandelor sudoripare). Dacă afecțiunea ta nu necesită un tratament făcut sub îndrumarea medicului specialist, e bine să știi că există produse care, de ani de zile, și-au dovedit eficiența în acest domeniu neplăcut mirositor. Create după formule speciale, testate îndelung în laboratoare, aceste produse sunt mai mult decât un produs de frumusețe, ci un produs de sănătate.

Creat în urmă cu 30 de ani

Absolute Dry este un astfel de produs. Prezent în farmaciile din Suedia încă din 1980, Absolute Dry este produsul numărul unu în tratarea transpirației excesive în Suedia și cel mai recomandat de către medicii dermatologi din această țară.

deodorant

Produsul se aplică pe suprafața curată și uscată a corpului (în zonele cu probleme), de două-trei ori în primele două săptămâni, urmând ca apoi să fie folosit, cu regularitate, o dată pe săptămână. Rezultatele se vor vedea de la primele folosiri. Iar asta te va ajuta să arăți și să te simți, din nou, excelent. 

 

Fără să conțină parfum sau parabeni și dedicat atât femeilor, cât și bărbaților, produsul se folosește cu regularitate și te ajută să ai până la șapte zile consecutive fără transpirație și fără miros neplăcut. Creat pentru a te ajuta să scapi de transpirația excesivă de pe tot corpul, Absolute Dry se aplică la subraț, pe palme, picioare, piept, spate, sub sâni și în zona intimă.