Antiperspirantele pe care trebuie să le ai în geanta de sală.

La fel cum ştii ce exerciţii să faci ca să elimini transpirația, la fel de bine trebuie să știi să te protejezi de mirosul neplăcut. Alege-ți deodorantele în funcție de nevoile pielii, de preferințele olfactive sau de stilul de viață.

Mereu în mişcare

Mereu în mişcare

Ești mereu în mișcare și nu pui mare preț pe etichetă. Îți place să folosești un produs care să își facă treaba – să îndepărteze mirosul neplăcut și să aibă note proaspete și masculine. Produsele care conțin aluminiu blochează eliminarea transpirației. Poți folosi stick-ul Dove Men Care Clean&Confort, 11 lei. Tot pentru efect de blocare a transpirației poţi încerca şi spray-ul Nivea Men Silver Protect, cu ioni de argint, 11,5 lei.

 

Sensibilul

Sensibilul

Dacă ai pielea sensibilă, folosește un produs dermato-cosmetic. Vichy e un brand cu deodorante speciale pentru pielea care se irită ușor de la transpirație sau de la frecarea de materiale. Bogată în ingrediente active antiperspirante şi în minerale cu proprietăți de absorbire a umezelii, formula deodorantului roll-on Vichy Homme Control Extrem, 42 lei, reglează transpiraţia timp de 72 de ore.

 

Resposabilul

Resposabilul

Te protejezi de substanţe chimice și preferi să investești în produse cu ingrediente naturale la bază. Încearcă roll-on-ul de la Melvita, 57 lei (îl găsești în farmaciile Sensiblu), care combate mirosurile corporale fără să blocheze transpiraţia, sau deodorantul stick Verdon, de la L’Occitane, cu ulei esențial de mentă, 75 lei.

 

 

Atent la detalii

Atent la detalii

Folosești produse cu eticheta scumpă și preferi ca deodorantul să miroasă precum parfumul. Dior Homme Deodorant Stick, 129 lei, are note de iris, lavandă, ambră, vetiver și piele şi nu conține alcool, care usucă pielea. Armani Eau Pour Homme, 136 lei, este o altă variantă – miroase precum parfumul: a bergamotă, mandarină și busuioc.