Pregătește-te pentru cel mai important eveniment dedicat iubitorilor de artă și frumos: târgul de design contemporan și cultură vintage, Ediția #17, la Grand Hotel du Boulevard.

În weekendul 12-13 noiembrie 2016, pregătește-te pentru un spectacol vizual autentic: un melanj armonios de design contemporan, peste 100 de standuri cu accesorii și bijuterii de autor, creații vintage, colecții vestimentare toamnă-iarnă ale designerilor români, dar și invitați speciali, precum Lana Dumitru, Manuri, Claudia Castrase sau A.A. Petcan.

Pasionații de cultură vintage care se identifică într-un mod asumat cu un întreg set de valori și estetici vintage, vor regăsi în designul de obiect – fie el funcțional, avangardist, neconvențional sau inovativ – o artă decorativă emblematică, „made in România“.

Premii pentru creativitate

V For Vintage este conector al inițiativelor locale de design, astfel că vei avea ocazia să admiri colecții vestimentare și instalații dedicate tematicii de eveniment – Mix&Match, propuse de tinerele talente de la UNArte sau UAD, surse inepuizabile de inspirație și creativitate.
Târgul vintage are deja o tradiție în a susține, promova și premia creativitatea în toate formele ei, de data aceasta Beau Monde și Marie Claire oferind premii designerilor și colecțiilor care se evidențiază prin abordări și mixuri estetice originale, expresive, neconvenționale sau inovatoare.

Diversitate în toate formele ei

Anul acesta, evenimentul este cu atât mai special cu cât marchează prima conferință #VForVintage, Creativity outside the gender norms: standarde duble în expresia de gen, organizată sâmbătă, 12 noiembrie, care se dorește a fi un demers de susținere a diversității în creativitate. Conferința, susținută cu sprijinul Centrului Filia, Asociației E-Romnja, TRANSform și MozaiQ, abordează problema depășirii unor prejudecăți sociale constrângătoare și eliberarea de sub patternurile convenționale impuse de societate, condiție esențială pentru o evoluție firească și sănătoasă într-un spațiu postmodern.

Pregătește-te pentru un eveniment îndrăzneț și vino să te bucuri de o experiență culturală vintage autentică!