O petrecere nebună, o plajă exotică sau o vacanță activă, la schi? Cei de la TUI TravelCenter îți fac cinci propuneri.   

Havana (Cuba)

Capitala Cubei este un oraș absolut captivant, cu o istorie fascinantă și o viață culturală bogată. În zona centrală a orașului, fiecare străduță așteaptă să-i asculți povestea, care poate fi despre excentricitatea localnicilor sau schimbările revoluționare ce au marcat societatea cubaneză de-a lungul timpului. Pentru o vacanță în miezul iernii, plajele și grădinile tropicale sunt cireașa de pe tort a acestei destinații!

Rezervă-ți: Îți recomandăm un pachet de 8-9 zile la hotelul Melia Habana, situat lângă plaja Miramar, sau la NH Capri la Habana, care se află chiar în centrul Havanei.

Varadero (Cuba)

Rămânem în Cuba, dar ne îndreptăm atenția spre plajele însorite din Varadero, una dintre cele mai cunoscute destinații turistice din lume. Dacă tot ce-ți dorești iarna aceasta este să te deconectezi și să te relaxezi pe nisipul fin al unei plaje exotice, la umbra palmierilor și savurând un cocktail cubanez, ești la un click distanță de vacanța visurilor tale.

Revervă-ți: Găsești aici oferte de Revelion începând de la 2.054 euro, pentru 8 nopți în regim all-inclusive.

Seefeld (Austria)

O escapadă în resortul Seefeld din Austria îți oferă toate plăcerile asociate anotimpului rece: de la atmosfera magică de sărbători, specifică satelor austriece, până la practicarea sporturilor de iarnă pe cele mai apreciate pârtii din Europa, care găzduiescanual competiții mondiale și jocuri olimpice de iarnă. Te poți relaxa admirând peisajele alpine sau degustând berea locală și preparatele austriece autentice, în restaurantele cu specific.

Rezervă-ți: Ofertele de Revelion, de șapte nopți, încep de la 728 euro.

Bansko (Bulgaria)

Bansko este o stațiune de top din Bulgaria, situată în apropierea râului Glazane, la poalele Munților Pirin. O destinație cu aer pitoresc și peisaje răpitoare, Bansko atrage anual schiori și amatori de snowboarding. Hotelurile renovate recent și restaurantele cu preparate tradiționale sunt la tot pasul, iar localnicii te vor întâmpina cu  generozitatea și ospitalitatea specifice zonei balcanice.

Rezervă-ți: Poți opta pentru un pachet de șapte nopți la Premier Luxury Mountain Resort sau la Grand Hotel Bansko, cu prețuri începând de la 417 euro și cina de Revelion inclusă.

Igls (Austria)

La 30 de minute de aeroportul din Innsbruck te așteaptă o stațiune turistică feerică, ascunsă între înzăpezitele piscuri alpine. Igls este atât regina pârtiilor de schi pentru începători și intermediari, cât și o gazdă excelentă pentru cei care nu fac sporturi de iarnă. Te așteaptă cu muzee, restaurante cu vederi panoramice, boutique-uri perfecte pentru shopping și plimbări cu sania olimpică la 100 km/h.

Rezervă-ți: Dacă vrei o vacanță pe care să o ții minte, poți petrece o săptămână în acest colț de rai austriac, la Sporthotel.

Mai multe oferte de vacanțe, în toate colțurile lumii, găsești pe http://www2.tui-travelcenter.ro sau în agențiile TUI TravelCenter.