Când tocmai credeai că maratonul petrecerilor până în zori a luat sfârșit, The Mission revine pe 11 noiembrie, la Sala Polivalentă, cu cea mai tare petrecere aniversară!

Cei 17 ani de reverii electronice cu ochii deschiși, transformați în amintiri savuroase, merită sărbătoriți împreună. Pentru serile liniștite transformate în nopți colorate, sutele de dimineți fericite la răsărit, emoțiile, zâmbetele, dansul în extaz, îmbrățișările dulci sub soare și sound-urile nebunești, dar și pentru prieteniile legate în pași de dans, melancoliile și săruturile la apus, le mulțumim celor de la The Mission și îi așteptăm să ne surprindă, la fel ca de fiecare dată, cu un party de neuitat.

Pe 11 noiembrie, te așteaptă un festin b2b, un line-up de poveste, în care ne vom revedea cu două legende care ți-au oferit cele mai frumoase dantelării progresive din istoria muzicii electronice și care au devenit, de-a lungul timpului, "de-ai casei": Sasha & John Digweed. Fast forward: au trecut 10 ani de când iconicul duo-ul lipsește din party-urile peisajului autohton și 6 ani de când nu au mai încântat împreună scena clubbingului mondial.

Pentru cei care s-au lovit măcar o dată în viață de energia contagioasă marca Sasha & John Digweed și n-au apucat să-i asculte în această vară la Resistance Ibiza, dar și pentru novici, 11 noiembrie este un moment perfect să retrăiești amestecul de emoții și nostalgie sau să deguști o mostră de muzică de la doi artiști care nu mai au nevoie de nicio recomandare. La finalul petrecerii, The Mission promite un carusel de emoții și o stare de euforie care va rămâne cu tine mult timp după ce ultimele sunete se vor pierde în răsărit.

Magdalena este pe lista de “must hear” în 2017. Artista face parte din familia Diynamic încă de la începuturi, având o traiectorie bine definită în cariera sa. După ce a condus label-ul Ego din Hamburg câțiva ani la rând, iar în 2016 s-a bucurat de un sezon de succes la Ibiza “împănat” cu propriul show – Magdalena's Pony Farm la Radio Ibiza Sonica, Magdalena și-a adus contribuția și la compilația “10 Years Dynamic”, cu primul său release, “Should I Stay”.

Victor Stancov se va ocupa de warm up-ul petrecerii, cu un trance melodios, orientat spre techno și împletit cu influențe de ritm Chicago house.

Adunarea generală se dă începând cu ora 22.00, la Sala Polivalentă, unde The Mission promite o noapte memorabilă! Be there!

Citește regulamentul complet al concursului.

Foto: The Mission