A cucerit toate podiumurile mari de modă, iar acum vrea să cunoască succesul ca designer și creative director pentru una dintre cele mai avangardiste reviste din România. Catrinel ne-a povestit despre pasiunile ei, cum se menține în formă și ce o provoacă în noile proiecte.

Care sunt cele mai iubite obiecte din garderobă?
Gențile Catherinelle. Le iubesc în primul rând pentru că sunt creații proprii.

Ce siteuri urmărești pentru inspirație?
Vogue Italia, W Magazine, The Blonde Salad de Chiara Ferragni.

Care sunt designerii preferați din România?
Ingrid Vlasov, Alexandra Abraham.

Ce brand crezi că te reprezintă cel mai bine?
Fendi.

Ce nu ai purta niciodată?
Decolteuri extravagante și rochii mini.

Care este rutina ta de beauty?
E foarte simplă: spălat, tonifiat, hidratat. Cremele pe care le folosesc nu sunt renumite, dar mi se potrivesc cel mai bine dintre toate pe care le-am încercat. Pentru corp folosesc un peeling home made.

Cum te menții în formă?
Îmi place foarte mult să mă antrenez în aer liber. Nu am o rutină de antrenament. Ies să fac mișcare oricând mă simt copleșită de muncă sau când am nevoie de inspirație pentru proiectele personale. Îl iau pe Jack (câinele meu) și facem întrecere în parc.

Care este locul ideal pentru o vacanță cu prietenii?
Rar îmi permit să fiu egoistă cu timpul meu, așa că vacanța ideală este fără prieteni și neapărat într-un loc feeric, gen Bali.

Ce oraș te inspiră cel mai mult?
Orașul în care locuiesc, Roma.

Ești creative director Cockaigne? Cum a apărut această colaborare?
Este o colaborare destul de îndrăzneață pentru mine. Deși stau prost la capitolul timp liber, acest proiect mi s-a părut de mare interes și am acceptat imediat să mă implic în dezvoltarea lui.