Dublă câștigătoare a titlului Miss Fitness Universe, Anca Bucur ne povestește cum a ajuns cea mai bună versiunea a ei.

În afara sălii, Anca este la fel ca la clasele pe care le predă, muncește mult, dar iubește ce face, este puternică, dar extrem de feminină și emană energie pozitivă, pentru că asta își atrage în viața ei. Making-of-ul pentru coperta revistei W by World Class îți dezvăluie o Anca sexy, feminină, sofisticată, veselă.

Ședința foto pentru coperta W by World Class:
M-am simțit foarte bine. Întreaga echipă a avut grijă de mine și toți au fost foarte drăguți. Este coperta mea preferată de până acum.

Propriul stilist și make-up artist:
De cele mai multe ori, da, eu mă ocup de toate. Dar de data aceasta am fost foarte relaxată din acest punct de vedere, deoarece aveam încredere în Sorina, în ideile pe care le are și, bineînțeles, în întreaga echipă. A fost o experiență frumoasă, iar această ședință m-a făcut să mă simt foarte feminină, sexy și, în același timp, naturală.

Ședințe foto de fashion vs cele de fitness:
Majoritatea pozelor pe care le am sunt în echipament sportiv și sunt foarte în largul meu în astfel ipostaze, dar recunosc că îmi plac la nebunie și ținutele feminine.

În acest moment:
Am tot ce mi-am dorit. Nu aș putea cere mai mult.

Cheia succesului este:
Să vizualizezi ce vrei, să știi unde trebuie să ajungi. Așa îți găsești căile potrivite ca să obții ce îți dorești.

Când dai de greu:
Nu îmi hrănesc necazul. Pentru mine perioada în care am fost accidentată la picior a fost foarte grea. Dacă mi-aș împărți stările de atunci, aş zice că 70% erau negative, iar 30% pozitive. Dar fix bucata de 30% o transmiteam celor din jur, pentru că mi se întorcea înzecit. Oamenii răspundeau pozitiv la atitudinea mea pozitivă.

Alimentul nelipsit din meniurile zilnice:
Peștele și legumele. Dar susțin cu tărie că trebuie să ai un echilibru în tot ceea ce faci. Asta este cheia.

Nu pleci de acasă fără:
Mâncare la pachet. Am niște caserole pentru fiecare masă - fie ea principală sau gustare. Sunt rare momentele când îmi cumpăr ceva de pe drum.

Ingredientul magic din bucătărie:
Sare de Himalaya. Are un gust mai special și îți lasă impresia că, de fapt, conține mai multe condimente.

Când nu faci sport:
Citesc, mă plimb, merg la film, îmi petrec timpul cu cei dragi.

După ce renunți la hainele sport:
Port jeanși sau rochii. Îmi place genul de femeie sexy, nu vulgară. Depinde mult și de ocazie. Dacă e vreun eveniment, îmi pun tocuri și o rochie mulată până la genunchi. Altfel, umblu în jeanși sau rochițe de zi.

Ce nu știm despre tine:
Sunt o fashionistă înrăită, dar din păcate nu am timp să folosesc tot ce îmi cumpăr. Am zeci de perechi de pantofi, multe rochii, accesorii – sunt înnebunită după accesorii. Problema e că nu prea mai am loc de ele în casă.

Ce te relaxează:
O ședință de mesaj.

Rețeta unui ten impecabil:
Alimentația, vitaminele și stilul de viață au un rol important în ritualul de îngrijire. Și mă demachiez după fiecare clasă, nu doar seara.

Produsele de machiaj preferate:
O altă slăbiciune de-a mea. Sunt înnebunită după farduri. Am o grămadă și tocmai ce mi-am mai luat o cutie mare de make-up. Dar, la fel ca și la haine, nu prea am când să le folosesc. Măcar fardurile le mai consum la competiții.

Produsele preferate pentru păr:
Folosesc mască și ulei de la Kérastase.

Unde evadezi din oraș:
La munte. Dragoș, soțul meu, e pasionat de off-road și avem câteva locuri la munte unde ne tot place să mergem. Ne relaxează mult și peisajele. Iar când plecăm în State mixăm competițiile cu vacanțele.

Video: Adrian Vărzaru
Photo: Oltin Dogaru
Make up: Anca Buldur
Hair: Camelia Negrea
Styling: Sorina Fredholm