Fă cunoștință cu Andra Andreescu, o prezență cool și stylish în lumea modei.

Andra te cucerește din primele momente. Farmecul și energia care o caracterizează sunt transpuse și în creațiile ei, pe care le vezi și ți le dorești în garderoba personală. Am rugat-o pe Andra să ne dezvăluie puțin din lumea ei. Vei găsi suficiente motive pentru a o vizita în superbul ei atelier!

De ce design în această formă?
Am ales această formă de design la 14 ani când am făcut primul curs de croitorie şi design la Sala Dalles. De atunci nu am visat decât momente care acum au devenit rutină zilnică, iar asta mă bucură enorm!

Ce te inspiră?
Starea de spirit, muzica, filmele, blogurile de modă sau faptul că încerc să ghicesc povestea unui personaj care mi-a atras atenţia.

Cui se adresează creaţiile tale?
Persoanelor care se regăsesc în ceea ce am creat şi simt energia pe care încerc să o transmit prin acele obiecte. O haină nu e doar o haină: înseamnă atitudine, stil şi îţi poate contura personalitatea!

Ce urmează?
Mi-am dat seama cât de important este sportul pentru sănătatea noastră şi că ar trebui să facă parte din programul nostru zilnic, aşa că, împreună cu Sorina Fredholm şi Claudia Cramaroc am pus bazele unui parteneriat care îmbină foarte bine zona fashion cu sportswear. Această colecţie va fi disponibilă în cluburile World Class.

Cum arată o zi din viaţa ta?
Sunt norocoasă că am şansa să fac ceea ce am visat dintotdeauna şi asta se simte încă de când începe ziua: pot savura cafeaua şi micul dejun în linişte, în timp ce-mi organizez programul din acea zi. Apoi îmi petrec toată ziua la atelier, alături de sora mea (Andresco Jewellery). Mare parte dintre clienţi ne devin prieteni, iar persoanele cu care lucrăm fac, de asemenea, parte din viaţa noastră. Așa că, deseori, după program ieşim cu toţii la cafea sau un pahar de vin.

Cum ți-ai descrie stilul?
Casual şi comod. Iubesc minimalismul şi formele structurale cu linii şic.

La ce elemente din ţinutele tale nu ai putea renunţa?
White T-shirt, leather jacket.

Cine reprezintă pentru tine un ideal de stil?
Femeile care ştiu că less is more, care îşi doresc să fie senzuale, nu sexuale. Mă inspiră căldura pe care o transmit aceste femei. Idealul meu de stil îl reprezintă femeia activă, self-made și complexă.

Dar de frumuseţe?
Cred în naturaleţe, îngrijire şi atenţie acordate propriei persoane şi universului personal. Frumusețea nu are un ideal, este peste tot, trebuie doar să ținem ochii larg deschiși pentru a o putea vedea.

Unde îți găsim creațiile?
În atelierul din zona Eminescu, Galeria Galateca, Galeria Designerilor Români din Cocor sau pe www.andraandreescu.com. Linia sport va fi disponibilă exclusiv în cluburile World Class.

Unde îți place să evadezi în București?
Origo Coffee Shop, Grano și restaurantul Diplomat.

Foto: Virgil Hritcu