Device-uri de ultimă generație și aplicații care să ne ajute să ne monitorizăm atent condiția fizică, le avem pe toate, nu-i așa? Tehnologia și inovația sunt de acum parte importantă din rutina noastră de antrenament așa că nu e de mirare că devin factori decisivi și când vine vorba despre alegerea echipamentului sportiv.

Tehnologia HOVR powered by Under Armour

Vestea bună? Rapiditatea cu care apar pe piață noi și noi tehnologii care să ne îmbunătățească experiența atunci când facem sport. Cea mai interesantă lansare de care te poți bucura începând cu luna februarie este tehnologia HOVR, cea mai noua inovație a gigantul american de articole sportive Under Armour. Brandul, al doilea în domeniu din SUA, după Nike, propune un element cu totul inovator: talpa HOVR este realizată dintr-o spumă compozită, o platformă care asigură o combinație ideală între amortizare și returnare de energie.
Devenind deja cea de-a treia platformă de amortizare folosită de Under Armour (alături de Micro G1i Charged Cushioning), HOVR oferă atleților nu doar suport și stabilitate, dar și un confort sporit. Nu-i așa că sună grozav?

Design funcțional pentru confortul tău

O alta componentă importantă a tehnologiei HOVR este Energy Web, un mesh special ce ajută la menținerea formei spumei din construcția tălpii, îmbunătățind gradul de amortizare a șocurilor și returnarea de energie. Pe scurt: design inovator și tehnologie performantă, o combinație cheie pentru succesul antrenamentelor tale.

Iar vestea cea bună este că vei regăsi tehnologia HOVR integrată în pantofii HOVR Phantom și HOVR Sonic, disponibili în magazinele Under Armour din AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City începând cu 1 februarie 2018. Mergi, probează-i și convinge-te!

Foto - Under Armour