Un trup impecabil lucrat merită un costum de baie perfect. Te ajutăm să-l alegi!

Înainte să începi cumpărăturile, trebuie să știi că cel mai important lucru în alegerea costumului de baie este încrederea în sine. Apoi, ar fi bine să știi unde îl vei purta. În Brazilia de exemplu, cu cât este mai mic, cu atât este mai bine (asta indiferent de dimensiunile purtătoarei). Americanii preferă să se acopere, în timp ce europenii nu zic nu topless-ului sau chiar nudismului. Iar pe plajele noastre, ai văzut că anything goes.

De asemenea, e vital să ţii seama de forma corpului, de zonele asupra cărora nu vrei să atragi atenţia, dar și de cele care vrei să fie admirate. De exemplu, contrar primului impuls, un posterior amplu nu trebuie acoperit. Un slip mai delicat va arăta mult mai bine decât unul imens care ar putea părea un… cort. Dacă vrei să lași impresia de picioare lungi, un slip cu tăieturi adânci va fi perfect (da, da, exact în genul anilor '80). Sânii mici arată mai bine în sutiene tip triunghi ori varianta bustieră tip bandă, cu volane. Iar dacă încă nu ești suficient de mulțumită de abdomenul tău, un costum întreg va rezolva problema.

Noi ne-am făcut lista de preferate. Vei remarca accente sporty, tăieturi atipice și culori tari. Sperăm să îți placă şi să te inspire!

Credit foto: I.D. Sarrieri