O știi de la televizor, de la evenimente mondene sau de la sală. Sonia Argint Ionescu a găsit echilibrul perfect între carieră, familie și pasiuni. Descoperă femeia care cu forță, disciplină și ambiție a reușit să ducă la bun sfârșit tot ce și-a propus.

Două emisiuni TV săptămânale, doi copii, un blog, întâlniri de business, program regulat de mers la sală, alergări în parc, evenimente mondene, timp de relaxare. Sonia (33 de ani) le face pe toate. Secretul stă în atitudinea nemţească pe care şi-a însuşit-o. Disciplina este completată de felul ei supersonic de a fi. La fel cum a fost și la ședința foto: plină de energie și explozivă.

Deși i s-a propus un concept atipic pentru ce făcuse până atunci, inspirat din pasiunea ei pentru mișcare și felul de-a fi, Sonia a intrat rapid în pielea personajului. "Mi s-a potrivit în primul rând prin dinamism, dar și datorită echipei care a avut grijă să mă facă să mă simt bine. A fost una dintre nonconformiste ședințe foto la care am participat, dar nu am avut niciun dubiu că va ieși megacool. Știam că lucrez cu profesioniști.", spune Sonia.

Îndrăgostită de mișcare

Sonia a început să facă mişcare de la 16 ani. Şi de atunci tot face. Era adolescentă, avea joburi ca manechin când a intrat prima oară într-o sală de fitness, la aerobic (la aceeaşi sală la care obişnuia să meargă şi mama sa). Asta se întâmpla în urmă cu vreo 18 ani, într-o perioadă în care erau puţine săli în oraş şi mai puţini oameni care ar fi făcut din asta o pasiune săptămânală.

Tot la 16 ani a început să alerge în parc. Începutul a fost greu – un singur kilometru, în care a simţit că îi ia capul foc –, dar a continuat frumos. Acum aleargă câte o tură de parc, singură sau împreună cu soţul ei, Horaţiu. A devenit chiar și ambasador al Maratonului Bucureşti, la care a alergat, în octombrie 2015, primul ei semimaraton oficial.

În familia World Class Sonia a intrat odată cu deschiderea primului club World Class din oraş, la The Grand (Marriott). Sunt 18 ani de când face sport săptămânal, atât indoor, cât şi outdoor. Are mişcarea în sânge, şi ea, la fel ca partenerul ei, aşa că au transmis-o şi celor doi băieţi – Marc şi Eric.

Competitiva Sonia

Sonia merge la sală de trei ori pe săptămână, teoretic. Dar fiindcă e pasionată de sport, ajunge uneori şi de patru sau cinci ori. "Fac sport cu regularitate, dar sunt atentă şi la corpul meu. Îl ascult mereu şi dacă simt că într-o zi e prea obosit pentru sală, nu mă duc", îmi spune.

"Cel mai mult îmi plac orele de group fitness, mă motivează să lucrez alături de alţi oameni şi mă încarcă de energie. În momentul în care te duci la sală de plăcere – realmente de plăcere – nu e greu deloc, ba chiar, dacă nu ai avea altceva de făcut, ai putea să fii la sală în fiecare zi. Când alternezi în permanenţă programul după care faci mişcare, nu ai cum să te plictiseşti." Marţea, joia, vinerea, sâmbăta şi duminica, o găseşti la World Class Jolie Ville. Este client fidel de mai bine de doi ani.

Povestea completă a Soniei, cu detalii despre antrenamentele pe care le face, felul în care mănâncă și proiectele de viitor găsești în noua ediție W by World Class, disponibilă gratuit în toate centrele noastre.