Skulpt Aim îţi spune ce se întâmplă cu muşchii tăi odată ce ai ieşit din sala de sport. Află cum cel mai cool gadget te ajută să-ţi duci performanţele la un alt nivel.

De la apariția primelor gadgeturi de măsurare a parametrilor în care ne antrenăm a devenit clar că ce ne spunea cântarul nu era suficient pentru a ne optimiza modul în care facem mișcare sau pentru a identifica zonele care au nevoie de mai multă atenție. Desigur, nici să ne cântărim, să consultăm tabele de Indice de Masă Corporală și să tot numărăm calorii nu ne ajută mult mai tare.

Cei de la Skulpt susțin că au găsit o soluție revoluționară prin noul Aim, un dispozitiv care promite să facă uitate multe dintre gadgeturile actuale de monitorizare a corpului și antrenamentului.

Zone-cheie pentru performanţă

Conform producătorilor, spre deosebire de majoritatea celorlalte device-uri, care măsoară ce s-a întâmplat în timpul antrenamentului (kilometri alergaţi, număr de repetări efectuate, ritm cardiac obţinut), Aim se concentrează asupra efectului pe care mișcarea l-a avut asupra corpului.

Cu ajutorul unor electrozi care măsoară modul în care curentul se propagă prin mușchi, Aim poate măsura procentul de grăsime al corpului, precum și calitatea mușchiului, un parametru introdus de Skulpt care indică forța mușchilor și gradul de tonifiere.

Măsurând cu Aim în patru zone cheie (biceps, triceps, abdomen și coapsă) – doar prin presarea dispozitivului pe piele –, obţii o imagine completă a corpului din perspectiva procentului de grăsime și a calității mușchilor. Rezultatele sunt afișate direct pe display-ul LED, dar și redirecționate către o aplicație de smartphone și un centru de comandă on-line.

Util în orice mediu

Aim este rezistent la apă, deci poate fi folosit în medii diverse, are o baterie reîncărcabilă care poate rezista până la două luni, iar măsurarea durează mai puțin de o secundă pentru fiecare mușchi. Gadgetul are un preț promoțional pre-lansare de 149 $ plus taxe și poate fi comandat de pe skulpt.me până în august.

Foto: skulpt.me