Între 12-14 August nu vei merge la un festival clasic, ci vei trăi o experienţă unică – Get ready to be spelled!

Dintr-o vară de-a dreptul încărcată de evenimente muzicale de amploare, Spellground Festival, aflat la prima ediţie, pune problema altfel: "Te vei îndrăgosti de oameni ca tine, vei descoperi că natura ţi-e cel mai bun prieten, vei asculta muzica pe care o iubeşti şi vei descoperi muzica pe care o vei iubi."

De ce noi am ales Spellground Festival?

Apă, Aer, Pământ, Soare, Vibe Bun, soundtrack complex, singurul weekend prelungit al verii, bronzul perfect, beat-uri cool, relaxare şi activităţi în aer liber din cele mai diversificate. Și cum orice experienţă are un soundtrack, trebuie să îi menţionăm şi pe cei peste 18 artişti internaţionali şi 40 de români printre care: The Kooks, Royksopp, Fritz Kalkbrenner, Oscar and The Wolf, Amber Run, Soul Clap, Wolf + Lamb, Pillowtalk, Nick Monaco.

Începe sezonul de vânătoare de artişti

SpellHunt este şansa trupelor noi de a face cunoştinţă cu luminile scenei. Şansa de a face cunoştinţă cu publicul, oamenii de specialitate şi artiştii pe care îi admiră. Este competiţia care le oferă şansa de a urca direct pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri din România, în 2016.

Nu uita să dai sfoară în ţară că a început Spellhunt!