Anul acesta, Spellground îți schimbă viziunea asupra litoralului românesc.

An de an ne întoarcem pe litoralul românesc, cel puțin o dată în sezon, chiar dacă este aglomerat, chiar dacă ne plângem de condițiile de cazare, chiar dacă de fiecare dată ne distrăm la fel, mâncăm în aceleași locuri și cheltuim o grămadă de bani. În anul în care am zis „Gata, atât a fost!“, a apărut Spellground – a must sea Festival.

Spellground Festival va pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, în perioada 12-14 august cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, sporturi nautice, activități sportive, picnic în parc, cinema în aer liber și multe alternative la clasicul prânz estival. Așadar, luând în considerare că 15 August este zi națională, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de cel mai lung weekend al verii, Spellground Festival și un city break pe litoralul românesc devin un mix perfect.

CAMPGROUND are vedere la mare și ieșire la plajă. Tot pe plajă Spellground activează zona denumită BEACHGROUND – acolo va fi amplasată scena ElectronicWave, unde DJ consacrați vor avea grijă ca vibe-urile să fie mereu pozitive.

O altă zona este PLAYGROUND, locul în care îți vei provoca prietenii la o partidă de tenis, baschet, fotbal înainte de gig-urile artiștilor preferați sau vei învață sporturi nautice la Debarcader.

Și iată-ne ajunși la zona principală – MASTERGROUND care va avea 2 scene LIVE: MASTER STAGE, unde vor urca nume mari ca Editors, The Kooks, Biffy Clyro, Royksopp, Oscar and the Wolf, Amber Run și GROUND STAGE, iar trupele românești (consacrate sau la debut) #willputaspellonyou.

Și, pentru că Spellground a promis că va fi A must sea Festival cu activări în mai multe zone din Constanța-Năvodari, vom avea cu ce să ne deplasăm pentru că avem puse la dispoziție double decker-uri ce oferă transport gratuit între zone, în baza brățării de acces la festival.

Va fi un festival mare, asta-i sigur. Vor fi live acts legendare și asta e sigur. Totul asezonat cu soare, mare, relaxare, activități, mâncare, băuturi răcoritoare, picnic, cinema, proiecții, gift shops, prieteni, competiții sportive, adrenalină și aventură. Pe scurt, a must-sea festival, unde abia așteptăm să ne găsim cu toții.

Mai multe detalii pe www.spellgroundfestival.com.

Dacă încă nu ai bilet, până pe 15 iulie poţi achiziţiona abonamente pentru 3 zile la preţul de 295 lei sau bilete pentru o zi la preţul de 130 lei de pe http://www.eventim.ro, din reţeaua de distribuție Eventim sau de pe http://www.bilete.ro, din oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro şi în magazinele Germanos.