Cum să îți regenerezi părul acasă și să obții rezultate profesionale

Nu iubești felul în care arată părul tău imediat după ce pleci de la coafor? Moale, catifelat, strălucitor – ar fi minunat ca efectul să se păstreze cât mai mult! Pentru asta ar trebui să mergi la salon în fiecare zi? Nu e nevoie – acum e posibil să obții astfel de rezultate acasă.

Iată câțiva pași simpli pentru un păr minunat

O dată la câteva zile oferă-i părului tău o îngrijire specială. Piaptănă-l cu grijă și fă-ți timp pentru câteva produse cosmetice mai speciale care să acționeze în profunzimea structurii firului de păr. Alege produsele care conțin ingredientele corespunzătoare. Cele mai bune rezultate pot fi obțiunute folosind produse cosmetice de la brandurile profesionale pe care le folosesc cei mai bun styliști în saloanele de top.

Cum să îți alegi produsele potrivite pentru păr?

Tratamentele zilnice, uscarea părului, îndreptatul, spray-urile, temperatura de afară, toate acestea îți influențează starea părului. Mai adaugă pe această listă și purtatul pălăriilor plus aerul condiționat, iar părul tău își pierde de tot din strălucire. Când este deteriorat, uscat și se electrizează, alege un produs cosmetic care să combată aceste probleme și să îi redea frumusețea și sănătatea.

O astfel de îngrijire completă este asigurată de gama Advance Techniques BB cu extract de alge și tehnologia advanced protection. Cu aceste produse inovative de păr nu mai ai nevoie de alte produse care să îi redea strălucirea și aspectul sănătos.  Algele regenerează rapid părul deteriorat și îi refac structura. Aceasta este o soluție ideală dacă de obicei folosești uscătorul, decolorant sau dacă îți vopsești des părul.

Regenerare profesională a părului  - un tratament simplu de făcut acasă!

1.Începe prin a-ți spăla foarte bine părul. Șamponul cu formulă blândă și cremoasă cu complex de alge curăță eficient părul fără să îl usuce. Repetă spălarea la fel ca la coafor și în același timp masează-ți scalpul.

2. După ce ți-ai limpezit cu grijă părul, aplică balsamul sau o mască cu extract de alge din aceeași gamă. Las-o să acționeze pentru câteva minute, timp în care să i se permită să redea părului nivelul optim de hidratare. Mirosul minunat al măștii sau balsamului o să te teleporteze imediat pe o plajă paradisiacă.

Dacă mai degrabă ai evita o a doua clătire, poți alege un balsam care nu necesită clătire. Aplică tratamentul Advance Techniques BB pe părul ud. O să protejeze părul și în timpul uscării sau îndreptatului.

3. Înfășoară-ți părul într-un prosop. Nu îl usca imediat; lasă-l să se odihnească la căldură câteva minute.

4. Usucă-ți părul și periază-l ușor, de preferat cu o perie natural. Încearcă să te bucuri de tot acest proces

5. Părul pieptănat poate fi aranjat cu ușurință. Poți să păstrezi acest hairstyle aplicând spray pentru păr, chiar dacă e posibil să nici nu mai ai nevoie, din moment ce folosești produse profesionale.

Bucură-te de look-ul tău proaspăt, ca abia venită de la salon!

Concurs

Câștigă un set complet de îngrijire AVON ADVANCE TECHNIQUES

avon


Lasă-ne aici un comentariu, în care să ne spui după ce criterii alegi un produs nou de îngrijire a părului, 

iar echipa Avon va alege 5 răspunsuri câștigătoare. Concursul se desfășoară în perioada 2.05.2017-8.05.2017, ora 23:59. Cei 5 câștigători vor fi anunțați aici, pe data de 10.05.2016. Odată anunțați, câștigătorii vor trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Fiecare dintre cele 5 premii constă într-un kit cu şampon Advance Techniques BB, balsam Advance Techniques BB şi masca de păr Advance Tehniques BB.

Regulamentul complet al concursului îl găsești aici

Câștigătorii sunt: Chirila Silvia, Lupu Nicoleta Nicoleta, Aurelia A Dumitru, Carmen Tudor, Carmen Eliza. Felicitări! Vă rugăm să ne lăsați datele voastre de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.