Începând de azi, până la sfârșitul săptămânii, poți participa gratuit la unul dintre cursurile after work.

Stilism, make-up, social media, cooking – acestea sunt doar câteva dintre cursurile la care DallesGO îți oferă posibilitatea să participi gratuit. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la info@dallesgo.ro. Săptămâna porților deschise face parte din campania 25% OFF, cea mai mare campanie de SALE a sezonului la DallesGO. Dacă te înscrii la cursul tău preferat până pe 8 august și beneficiezi de 25% reducere!

Cursurile au loc după ora șase seara, pe parcursul a 12 săptămâni, și pot fi urmate de un modul opţional de alte șase săptămâni, pentru aprofundarea cunoştinţelor. Important este să-l găsești pe cel care ți se potrivește.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Începători – În cadrul cursului ținut de Irina Markovits, jurnalist de modă şi consultant de stil, vei descoperi modul în care se traduc tendinţele în garderoba personală şi cum îţi poţi adapta ţinuta în contextul codurilor sociale.

MAKE-UP, modul Avansaţi – Cursul ținut de Diana Ionescu, cel mai creativ make-up artist autohton, te familiarizează cu tehnicile avansate de machiaj profesional folosite în prezentări de modă, la şedinţe foto, în televiziune, în teatru şi în cinematografie.

DESIGN INTERIOR, modul Începători – Pe lângă workshop-urile "how to", alături de arhitectul Irina Neacșu vei descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate și vei realiza planuri de amenajare interioară.

RELAŢII PUBLICE – În cele 12 săptămâni, Ioana Mănoiu, Managing Partner al agenţiei GMP PR, te va învăța cum să scrii o strategie de PR, să dezvolți un program de responsabilitate socială, să comunici prin diverse canale media, să organizezi evenimente și să rezolvi rapid crize de imagine.

COOKING – UN VIAGGIO ITALIANO CON PATRIZIA PAGLIERI – Un curs excepțional, care îţi oferă ocazia de a descoperi secretele bucătăriei italiene alături de Chef Patrizia Paglieri. (Parteneri restaurantul Collage, Electrolux, Mega Image și Vincon România)

ACTORIE – Cursul ținut de Filip Ristovski și Rareș Andrici te învaţă noţiuni practice despre dicţie şi mişcare, propune exerciţii captivante de imaginaţie, îţi arată cum să transpui experienţele personale pe scenă şi, mai ales, cum să insufli viaţă unui personaj şi să îl faci de neuitat.

HAIRSTYLING – Sub îndrumarea top stiliștilor GETT’S Artistic Team, coordonați de Oana Motoi, vei descoperă ultimele tendințe în coafură și styling profesional, învață legile de colorimetrie și tehnicile de haircut. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practică în cadrul saloanelor GETT’S.

 

Acestea sunt doar o parte dintre cursurile DallesGO. Mai multe detalii găsești pe dallesgo.ro. Rezervă-ți cât mai repede locul în noua serie de cursuri, programată să înceapă în această toamnă. Înscrierile se fac pe www.dallesgo.ro / info@dallesgo.ro / 0769 041 711.