Noul sezon este mai mult decât prietenos cu... picioarele. Așadar, e timpul să te răsfeți cu cele mai cool și comode încălțări.

În sfârșit poți fi în trend fără să te sacrifici prea mult! Designerii au decis că, pentru acest sezon, încălțările cu talpă plată sunt cele mai hot piese. Așadar, comode, sănatoase și cu parafa obținută și din partea comunității fashion – mai ai nevoie de alte motive ca să mergi la cumpărături?

Sandalele îți protejează sănătatea

Pe lângă aspect, nici beneficiile aduse de aceste încălțări nu sunt de neglijat. Unul dintre ele este scăderea drastică a durerilor musculare și de spate – se pare că purtând talpă plată reduci inflamarea picioarelor, ca urmare poți scăpa de câteva kilograme nedorite. Da, ai citit bine. Medicii atenționează că inflamarea cronică a picioarelor apare ca urmare a purtării în exces a tocurilor și atrage eliberarea în corp a unor substanțe care inhibă sensibilitatea naturală a organismului la insulină. Astfel, vei metaboliza mai greu glucoza, drept urmare vei face mai uşor depozite de grăsime. Excesul de grăsime va forța eliberarea substanțelor "cu probleme" și iată-te într-un adevărat cerc vicios. Pentru că ştim că ții la sănătatea ta, am selectat câteva perechi fabuloase de sandale care te vor face instant să vrei să renunți la tocuri. Intră în galeria foto şi vezi ce a ajuns pe shortlist-ul nostru.

Foto: shop.mango.com