Îți prezentăm cinci obiecte care te vor ajuta să rezolvi (aproape) orice problemă.

Un card pentru toate cardurile

Un card pentru toate cardurile

Cu siguranță te-ai confruntat cu problema multiplelor cărți de credit, de fidelitate, de reduceri etc. Într-un final, toate fac portofelul să arate ca un sac de cartofi. Coin rezolvă problema extrem de simplu. Aparent un card ca oricare altul, Coin poate stoca informațiile a nenumărate carduri, de orice tip. Scanarea se face cu ajutorul unei aplicații de smartphone. Livrarea va începe în vara lui 2014 și va costa 55$, dar până atunci poți afla mai multe despre acest gadget de pe www.onlycoin.com.

 

Găsește orice, oricând!

Găsește orice, oricând!

Probabil ți se întâmplă și ție să rătăcești obiecte folosite frecvent, iar căutarea e la fel de frustrantă de fiecare dată. Tile este un dispozitiv de mărimea unei monede care se atașează obiectelor cu risc de… pierdere. Cu Tile le găsești imediat prin intermediul aplicației pentru smartphone. Iar la nevoie, dispozitivul poate să și sune. În plus, producătorii oferă o platformă de tip cloud pentru utilizatorii care vor să se ajute la găsirea obiectelor furate sau să share-uiască biciclete, de exemplu.

Poți comanda un Tile din primăvara lui 2014 de pe www.thetileapp.com. Va costa 19,95$

 

Focalizare perfectă

Focalizare perfectă

Ți sa întâmplat vreodată să folosești camera telefonului mobil, dar să nu focalizeze fiindcă subiectul era prea aproape? Easy-Macro este un dispozitiv care se atașează oricărui telefon mobil cu cameră foto, pentru a-i da abilitatea de a face fotografii macro (adică fotografii de foarte aproape). Se montează ușor pe orice device; în fond este doar o brățară elastică. Costă 15$ și poate fi comandată de pe easy-macro.com.

 

Tastează în viitor

Tastează în viitor

Conceptul de tastatură virtuală proiectată nu este nou, dar în sfârșit este la vânzare în magazinele online. Celluon Epic are dimensiunea unui mic telefon mobil și proiectează o tastatură QWERTY de 10 cm x 24 cm, pe diverse suprafețe plane. Se conectează prin Bluethooth la orice device electronic care rulează Android, Windows, iOS sau Blackbery, iar bateria îl ține vreo două ore. Încape în buzunar alături de telefonul mobil și are marele avantaj că, dacă verși cafeaua pe proiecție, trebuie doar să ștergi pata, apoi poți scrie fără probleme. Dispozitivul poate fi folosit și ca trackpad în conexiune cu calculatoare care rulează Windows sau Mac OS X. Comanda se face pe www.celluon.com și costă 149,99 $.

 

Foto Fitness

Foto Fitness

Nu, nu îţi vom povesti despre o "fiţă" în materie de fitness, ci te rugăm să te gândeşti la următoarea posibilitate: "cum ar fi să îţi lucrezi muşchii în timp ce faci fotografii?". Cei care au conceput-o spun că noua cameră foto Ball, în formă de minge, ar putea înlocui mersul la sală. Exagerează, recunoaştem, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că face fotografii panoramice doar dacă o arunci cu suficientă putere în sus, în aer. Ball e dotată cu 36 de obiective foto şi cu un accelerometru. Costa 650 de dolari şi o găsești pe www.amazon.com.