Agresată de frecarea lamei de ras, pielea se înroșește și se irită. Renunță la acest instrument de bărbierit și încearcă un aparat de ras electric pentru o piele fără iritații.

Bărboșii pierd teren? Așa se pare. Deși iubesc bărbații cu aspect ușor rebel, femeile apreciază look-urile îngrijite, aranjate și pielea netedă, ce conferă mai multă încredere. Un ten perfect bărbierit, fără iritații, îți dă o imagine de tip puternic. În plus, dă senzația și că ai mereu situația sub control, din motive lesne de înțeles, nu? 

Alege un aparat eficient

Noi îți recomandăm Philips S 7000, primul aparat de bărbierit creat pentru bărbații cu pielea sensibilă. Te va convinge să renunți pentru totdeauna la aparatele clasice pe care le foloseai până acum. Dezvoltat prin tehnologii avansate, aparatul are mai multe caracteristici anti-frecare și anti-iritație. Capetele rotative ale aparatului au un înveliș cu Inelele Confort, ce reduc sensibilizarea pielii, apărută în urma trecerii repetate a aparatului de bărbierit peste aceeași zonă a feței.

Tehnologia DynamicFlex permite capetelor să se miște cu ușurință în cinci direcții diferite, urmând fiecare linie a feței, în timp ce sistemul de lame Gentle Precision ghidează firele de păr către lame pentru un ras confortabil. 

Aparatul are mai multe capete, pentru rezultate diferite: trimmer pentru ajustarea bărbii la lungimile dorite sau unul pentru zone mai înguste, precum mustața sau perciunii. Aceste capete pot fi schimbate datorită sistemului Smart Click, încorporat în aparat. 

Unele modele ale seriei S7000 (cum este S7720) sunt compatibile cu sistemul Smart Clean, ce te ajută să lași curățarea lamelor pe seama aparatului. Și să nu uităm de o altă funcție de bază, Aqua Touch, care îți permite să te bărbierești atât pe pielea perfect uscată, cât și pe tenul umed, folosind spumă, gel sau alte soluții de ras.

Conform studiilor Philips, 85% dintre bărbații care au testat Philips Shaver S 7000 au declarat că acesta reduce considerabil frecarea și oferă un bărbierit mai confortabil decât modelele anterioare, așa că de ce nu i-ai acorda o șansă? 

Folosește loțiuni aftershave fără alcool

Deși te ferește de posibile infecții, alcoolul din formulă agresează pielea și poate fi cauza firelor crescute sub piele. Îți recomandăm loțiuni ce conțin acid salicilic și ingrediente care calmează pielea și o hrănesc: unt de shea, glicerină și altele. 

Aceste simple principii reprezintă un upgrade în rutina zilnică. Investește în starea de bine a pielii tale și vei scăpa de o grijă constantă.