Te antrenezi dimineața, înainte de birou, și trebuie să fii gata rapid? Ia în considerare sfaturile noastre, ca să nu pierzi prea mult timp în oglindă.

Folosește produsele de hidratare in-shower

Cea mai rapidă metodă de a avea totuși pielea catifelată, chiar dacă nu ai timp să aplici o cremă, este să apelezi la loțiuni care se folosesc la duș. Metoda, pe cât de simplă, pe atât este de eficientă: după spălarea cu gel de duș și clătire, aplică loțiunile in-shower (disponibile, de exemplu, la Nivea), apoi clătește pielea. Usucă-te prin tapotarea cu prosopul, nu prin frecare.

Fii multitasking

Dacă ești în mare grabă și nu ai timp să aplici serumul, crema, apoi crema de protecție solară, apelează la un produs care hidratează, protejează și are și proprietăți de acoperire în același timp. Un BB sau un CC Cream, musai cu factor de protecție, este ideal.

Pune cel mult 5 produse în trusa de machiaj

Dacă nu ai timp să realizezi un makeup mai elaborat, câteva trucuri te vor ajuta să arăți fresh în doar câteva mișcări. După ce ai hidratat pielea, ai nevoie de un anticearcăn, care să estompeze semnele oboselii, un creion sau un fard de sprâncene (vei fi surprinsă de cât de mult contează să ai sprâncenele accentuate și îngrijite), un mascara și un ruj. Un blush în variantă cremoasă, de nuanțe roz sau corai pal, e bine de ținut aproape.

Trișează cu șamponul uscat

Nu ai timp să te speli pe păr, dar nu vrei să rămâi cu șuvițele lipsite de volum sau încărcate de sebum? Apelează la șamponul uscat. Pulverizează-l la rădăcină, în zonele unde ai nevoie, așteaptă câteva secunde pentru a se activa mai bine, apoi piaptănă părul energic, folosind o perie.

 

Foto: Greenmind