De acum, poţi simţi briza marii chiar acolo unde te antrenezi. Rip Curl, unul dintre cele mai puternice branduri în lumea surferilor este acum şi în World Class, prin intermediul magazinului online World Class Shop.

Condiții extreme – outfitul rezistă

Chiar şi sportivii mondiali au nevoie de antrenamente în sălile de fitness. Rip Curl a conceput tehnologii, echipamente şi un stil de viaţă la cele mai înalte cote pentru condiţii extreme.rip curl

Sigur ai folosit boardshorts până acum. Dacă nu, e timpul. Toate marile branduri de fitness s-au inspirat din tehnologiile echipamentelor de apă. Un boardshort tehnic poate fi folosit atât în apă cât şi în sală, oferind performanţe maxime în ambele lumi prin perspirație, flexibilitate şi anduranţă. La sfârşitul unui antrenament, te vei simţi la fel de fresh ca înainte de încălzire. Asta datorită inginerilor Rip Curl, care au conceput materiale impermeabile, cu respirabilitate maximă şi un factor hipoalergenic intens.

Rip Curl – linia fashion pentru femei 

Rip Curl acoperă cu succes nevoile şi dorinţele femeilor prin ultimele designuri accesate de sportivele şi entuziastele din întreagă lume. În afară faptului că vei fi la zi cu trendurile actuale, te poţi bucura de un costum de baie care îţi îmbracă anatomia perfect până la cel mai mic detaliu. Nu mai trebuie să-ţi faci griji de timpul de uscare pentru că acesta este foarte rapid.

Linia de fashion Rip Curl mulţumeşte orice sportiv, oferind alternative de accesorizare şi combinaţii preferate cu maieuri, tricouri, boardshorts, costume de baie, accesorii şi un vibe solar.

Vino să testezi noua colecţie 2017, live, în showroomul H2O Shop de pe Calea Dorobanţilor, nr. 48, în cadrul evenimentului de lansare de vineri, 5 aprilie 2017.

Fie că eşti gym addicted sau doar entuziast, meriţi echipamente care să-ţi facă faţă. De acum te poţi bucura de ele!

Ne vedem vineri la lansare!

Mai multe detalii, aici.