Noi am descoperit două locuri perfecte pentru acest mix. Profită de ziua liberă și încearcă-le și tu.

Ia-ți doza de răsfăț

Dacă obișnuiai să refuzi ieșirile cu prietenii pentru că ai nevoie, totuși, și de o programare la coafor sau la manichiură, află că acum le poți îmbina pe toate. La The Bar – Beauty Salon poți beneficia de diverse tratamente de înfrumusețare, în timp ce bei un pahar de șampanie și stai la o poveste cu prietenii. Practic, spațiul este gândit special pentru cei care nu stau foarte bine la capitolul timp liber, dar care vor, totuși, să nu își neglijeze nici îngrijirea personală, dar nici viața socială. Unde mai pui că locul nu arată ca un salon obișnuit, ci mai degrabă ca un bar sau o cafenea.

Cu ce te poți răsfăța la The Bar – Beauty Salon? Practic, cu orice. De la tratamente pentru păr (tuns, vopsit, coafat) la cele pentru unghii și de la tratamente cosmetice până la terapii corporale și faciale ori chiar albirea dinților. Și, dacă te grăbești foarte tare, poți să îmbini două tratamente într-unul, astfel încât să faci și mai multă economie de timp. Serviciile sunt valabile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Adresa: Calea Floreasca 246B.

Petrece într-un open kitchen

Știi bine că, de multe ori, bucătăria devine locul central și cel mai animat al unei case, acolo unde îți aduni prietenii fie pentru a găti împreună, fie pentru a le împărtăși iscusințele tale culinare. Dar cum ar fi ca toată această atmosferă caldă și perfectă pentru petreceri să fie transpusă în oraș, într-un spațiu mult mai mare, unde ai ocazia să îți faci prieteni noi? Conceptul există, în sfârșit, în București, la Mazilique Studio. Pe fondatoarea conceptului este posibil să o știi datorită pasiunii sale pentru gătit, transpusă în numeroase proiecte interesante, care acum s-au extins până la acest spațiu creat pentru ateliere de gătit, testări de rețete și meniuri, întâlniri gourmet, ședințe foto, lansări de produse sau petreceri private.

Spațiul, care oferă un „loc de joacă“ dispus pe 90 de metri pătrați, cuprinde o masă comunală prelungită cu insula de gătit, așa că se va transforma ușor într-o mare bucătărie urbană.

Adresa: Strada Făinari nr. 5

Foto: Cătălin Georgescu (Mazilique Studio)