Ţi-am făcut o listă cu produsele care te vor ajuta să te recuperezi rapid după un antrenament intens.

După o oră la sală, corpul tău are nevoie de ceva mai mult decât un duş fierbinte sau clasica aspirină. Pentru că meriţi un răsfăţ pe măsura efortului, am ales uleiuri, balsamuri, săruri de baie şi geluri răcoritoare pe care le vei putea folosi atât în baie, cât şi după. Îţi garantăm cu muşchii tăi îţi vor fi recunoscători.

1.	Ulei cu portocale Erba Vita

1. Ulei cu portocale Erba Vita

Cele speciale pentru masaj de la Erba Vita conțin o combinație echilibrată de uleiuri esențiale pure care au diferite proprietăți benefice corpului, în funcție de plantele conținute. După duș, un masaj cu uleiul cu portocale (pe bază de ulei de portocală dulce, rozmarin și melisă), 58 lei, relaxează şi detensionează mușchii. Îl găseşti exclusiv în farmaciile Help Net.

 

Unguent cu arnică Aboca

2. Unguent cu arnică Aboca

Arnica este renumită pentru efectul benefic în cazul febrei și contracţiilor musculare datorită proprietăților antiinflamatoare (recunoscute chiar de Organizația Mondială a Sănătății). Unguentele sau uleiurile care au la bază acest ingredient ajută la refacerea rapidă a țesuturilor. Încearcă unguentul cu arnică de la Aboca, 36 lei, disponibil în farmacii, util atât pentru inflamaţii musculare locale, cât şi pentru diverse probleme ale pielii.

Sare de baie Mineralium

3. Sare de baie Mineralium

Măcar din când în când, după o sesiune intensă de antrenament, renunţă la duș pentru o baie revitalizantă, în care să presari cristalele de sare de la Marea Moartă, cum sunt cele de la Mineralium, 40 lei. Mineralele pe care le conțin, precum calciul, potasiul, zincul și magneziul, redau corpului o senzație de relaxare și confort.

 

Gel Peppermint The Body Shop

4. Gel Peppermint The Body Shop

Picioarele acumulează multă tensiune – nu doar coapsele, ci și gambele. Relaxează-le cu geluri speciale, care răcoresc zona tensionată și stimulează circulația sângelui. Aceste produse sunt ideale și dacă ai des senzația de picioare umflate. Încearcă Peppermint de la The Body Shop, 31 lei.