Ți-am făcut un itinerar excelent pentru weekend. Descoperă patru locuri fermecătoare, care te vor face să îți iubești din nou orașul.

Origo. Savurează cea mai bună cafea!

Origo

O zi bună nu poate să înceapă fără o cafea aromată, nu-i așa? Coffee shop-ul din centru Capitalei te așteaptă cu o selecţie uimitoare de cafele şi un spectacol inedit al aromelor. La Origo, mirosul cafelei proaspăt prăjite este completat de aromele surprinzătoare ale ceaiurilor și infuziilor atent selecționate și 100% naturale. Şi nu doar atât: seara, ceştile de cafea se transformă în pahare de cocktail, iar Origo devine pentru câteva ore un cocktail bar autentic. Fă-ţi musai drum pe acolo!

Adresa: Str. Lipscani nr.9, Bucureşti

 

Atelier Anda Roman. Înfrumusețează-ți casa!

Atelier Anda Roman

Odată ce vei călca pragul Atelierului Anda Roman nu ai nicio şansă să pleci de acolo prea repede. Asta pentru că imediat ce treci de uşile masive din lemn vei intra într-un univers cu adevărat special: mese din lemn masiv, lămpi cu un design original, porţelanuri delicate, canapele în care te afunzi. Pe scurt: tot ce ţi-ai putea dori într-o casă ruptă din rai. Noi ne-am îndrăgostit teribil de holul plin ochi cu rame şi oglinzi, de bufetele albe cu patină şi cele de un roşu îndrăzneţ, de baia tapetată cu ziare retro şi, mai ales, de camera copiilor şi de fabuloasa mansardă învelită în alb, cu subtile detalii din lemn.

Adresa: str. Grigore Alexandrescu, nr. 42, Bucureşti

 

Palazzo Lido. Ia prânzul la palat!

Palazzo Lido

Fostul palat Angelescu din inima Bucureştiului a fost renovat de curând şi îţi spunem doar atât: arată spectaculos! Piese de mobilier originale, restaurate cu atenţie la detalii, candelabre şi oglinzi din cristal, fresce în culori calde – toate compun un decor minunat pentru o cină la lumina lumânarilor ori un prânz plin de eleganţă. Plănuieşte o vizită cât mai degrabă şi fă-ţi timp să admiri fiecare dintre încăperile acestui superb edificiu de patrimoniu, pentru ca mai apoi să savurezi cele mai bune preparate în cadrul restaurantului gourmet de aici.

Adresa: str. C.A. Rosetti nr. 13, Bucureşti

 

Acuarela & Imbold Galeria. Relaxează-te pe acorduri de jazz!

Acuarela & Imbold Galeria

Iată un spaţiu eclectic şi boem care găzduieşte printre altele recitaluri de jazz, piese de teatru, seri de lectură şi chiar partide de tarot. La Acuarela & Imbold Galeria poţi admira tablouri şi obiecte create de designeri români sau te poţi strecura printre perne pufoase, acuarele, cărţi şi pensule sus la mansardă, unde să zăboveşti o seară întreagă la poveşti şi să savurezi cele mai bun ceaiuri ori cocktailuri împreună cu prietenii. 

Adresa: str. Polonă nr.40, Bucureşti