După un antrenament intens, cel mai mult durează să-ți aranjezi părul? Am ales 3 produse care te vor salva, indiferent de tunsoare sau tip de păr.

Buzz cut (tunsoarea scurtă)

O poartă bărbații care preferă ceva rapid, foarte ușor de aranjat. Poate fi foarte scurtă, în stilul  soldaților americani sau puțin mai lungă, caz în care, pentru a o aranja, ai nevoie de puțină cremă de păr sau gel, pe care să le aplici cu buricele degetelor și să creezi forma dorită. Dacă ajungi des la sală și transpiri intens, folosește formulele pe bază de apă, care se reactivează când umezești puțin părul. Încearcă Fiber, de la American Crew. 96 lei, toplineshop.ro

 

Pompadour style

O freză tot mai populară în ultimii ani, pompadour style este reprezentată prin linia mai scurtă în laterale și la spate și partea de calotă mai lungă, pe care o poți purta spre spate, elegant, sau cu cărare într-o parte. Ai nevoie de o pomadă sau o cremă de păr, după care poți folosi un fixativ. Poți purta quiff-ul (calota) fie lucios, fie mat, în funcție de preferințe.
Pomadă Pure Texture, Bed Head For Men, 40 lei, toplineshop.ro

 

 

Bucle la purtător

Toate femeile îi iubesc pe David Gandy sau pe Matt Bomer – dacă ai părul ondulat natural, profită și poartă o freză care te va avantaja și îți va pune în evidență buclele. Lasă părul mai lung și poartă-l spre spate. După șamponare, aplică o cremă anti-frizz, care mai domolește puțin volumul sau folosește o spumă care nu întărește părul în mod exagerat.
Cremă Tecni.art Liss Control, L’Oreal Professionnel, 69 lei