Philips te iniţiază în arta preparării cafelei perfecte, personalizate în cel mai mic detaliu special pentru tine, graţie espressorului super automat Saeco Xelsis.

Designul italian și tehnologia de ultimă generație îi conferă lui Saeco Xelsis un caracter sofisticat și elegant, ideal pentru toți iubitorii de cafea. De la un ristretto aromat la un latte cu o spumă aerată, noul espressor creează cafeaua perfectă doar printr-o simplă navigare a consolei digitale.

Espressorul prepară, asemenea unui barista, până la 15 băuturi pe bază de cafea, din boabe proaspăt măcinate, pe care le poți savura din confortul casei tale. Funcția Coffee Equalizer™ permite reglarea tăriei, temperaturii, a gustului cafelei și chiar nivelul spumei de lapte, iar tehnologia Latte Perfetto, patentată de Saeco, încălzește și spumează laptele pentru a oferi consistența și temperatura perfectă pentru fiecare băutură aleasă. În plus, îți poți salva băutura preferată, folosind unul dintre profilurile de memorare ale aparatului.

Revelaţia gustului adevărat de cafea cu râșnița 100% ceramică, patentată Saeco

Secretul cafelei perfecte Saeco Xelsis este râșnița 100% ceramică cu diferite setări de măcinare, care păstrează întreaga savoare a boabelor de cafea. Astfel, te poți bucura la fiecare ceașcă de gustul desăvârșit. Spre deosebire de râșnițele din oțel, cea ceramică îți garantează că nu vei avea niciodată surpriza unei cafele cu gust de ars.

philips

Fără griji pentru curăţare cu filtrul AquaClean și sistemul HygieSteam

Datorită filtrului avansat AquaClean, acum scapi și de grija decalcifierii până la 5 000 de băuturi. Acesta purifică apa cu ajutorul unui mix de tehnologii, astfel încât să ai parte de o cafea cu gust perfect mai mult timp. În plus, prin funcţia HygieSteam, sistemul de spumare este curăţat automat cu un jet de abur, pentru ca tu să te bucuri de prospețimea laptelui la fiecare băutură preparată.

Saeco Xelsis îți aduce acasă arta preparării cafelei perfecte, păstrând la fiecare ceașcă adevărata savoare a boabelor proaspăt măcinate. Tehnologia de ultimă generație combinată cu designul elegant fac din acest espressor soluția ideală pentru toți cei care doresc să se bucure de adevăratul gust al cafelei italiene într-o varietate mare de specialități.

Nou! Premium Service pentru espressorul tău Saeco

philips

Pentru că Philips îți anticipează dorințele, acum ai la dispoziție serviciul de asistență Premium Service.
Înregistrează-ți espressorul tău Philips Saeco aici și bucură-te de beneficii exclusive!

Foto – Philips