Aromată, dulce, neagră, cu lapte – indiferent cum îți place cafeaua, dacă ești un consumator adevărat, ai nevoie de un aparat pe măsură. Noi am făcut o selecție de espressoare, pentru colțul tău de barista.

Cafea pentru profesioniști

DeLonghi

Cu o presiune de 15 bari, DeLonghi S01HS, 699,90 lei, este unul dintre cele mai puternice și rapide espressoare care se găsesc la noi. Dacă îți dorești să-ți impresionezi prietenii când vin în vizită și să-i faci să se simtă ca la o cafenea, acest espressor este, cu siguranță, alegerea pe care trebuie să o faci.

 

Cappuccino-ul perfect

Nespresso Lattissima

Nespresso Lattissima, 249 lire, este furnizorul ideal pentru un cappuccino perfect, cu o spumă de lapte exact cât trebuie de fină. Dacă bei mai degrabă lapte cu cafea decât viceversa, Nespresso Lattissima va deveni prietenul tău cel mai bun. Îl poți programa să pornească cu până la opt ore înainte și poți seta la mililitru cantitățile de cafea și lapte pe care vrei să le ai dimineața în cană.

 

Cafea neagră pentru zile lungi

Krups

Recunoscut de cafegiii din toată lumea ca fiind unul dintre „10 cele mai bune espressoare ale anului 2013“, Krups XP4050, 160 dolari, este soluția ideală pentru zilele foarte lungi, cu deadline-uri multe. Cafeaua neagră se prepară în mai puțin de un minut, iar rezultatul este mai mult decât satisfăcător.

 

Desertul din cană

Bosch Tassimo

Dacă îți place cafeaua cu arome de ciocolată, caramel, alune de pădure sau rom, Bosch Tassimo Vivy TAS1202, 219 lei, este alegerea perfectă. Aparatul are chiar și capsule Tassimo Milka, în caz că ești fan al ciocolatei cu lapte. Espressorul este user-friendly – te vei înțelege de minune cu el chiar dacă ești novice în ale cafelei – și, în plus, ocupă puțin spațiu.

 

Bonus: Inovație pentru somnoroși

Inovatie pentru somnorosi

Doncafe & Beko au găsit soluția pentru diminețile în care apeși pe butonul de snooze și întârzii la birou. Împreună cu McCann Erickson România, aceștia au creat o aplicație pentru smartphone care, la apăsarea butonului de Snooze, când sună alarma, transmite un semnal espressorului, iar acesta începe să prepare cafeaua. Aparatul face cafea turcească, așa că odată ce o vei gusta, vei fi gata pentru o zi plină. Aplicația este gratuită și disponibilă pentru iOS și Android.