Dacă iubești gustul licorii magice, dar nu poți ajunge tot timpul să-l savurezi într-un coffee shop, atunci trebuie să încerci cel mai inovator aparat automat de preparare a cafelei, espressorul automat Saeco Incanto de la Philips.

Cu un design elegant, tehnologie italiană de înaltă calitate și funcții noi, ușor de folosit și extrem de utile, espressorul automat Saeco Incanto va deveni rapid gadgetul preferat din bucătăria ta! Cu doar o simplă atingere de buton, îți poți prepara o varietate de tipuri de cafea aromată, chiar în confortul casei tale! Nu-i așa că visurile tale în materie de cafea s-au împlinit, în sfârşit? Iată câteva motive pentru care trebuie să-l ai!

Orice cafea, pentru orice moment

Fie că tânjești după un espresso aromat, o cafea americană sau un latte cremos, espressorul automat Saeco Incanto îți oferă posibilitatea preparării unor băuturi variate, exact așa cum o fac specialiștii din cafeneaua ta preferată! Datorită abundenţei de opţiuni pline de savoare, îţi poți personaliza cafeaua după propriul gust. Cu ajutorul profilului personal de utilizator, îți personalizezi și memorezi cu ușurinţă concentraţia, intensitatea și temperatura pentru fiecare băutură. Apoi explorează, încearcă și născocește oricâte băuturi delicioase dorești!

Sistem de spumare a laptelui Classic

Sistemul clasic de spumare a laptelui (cel pe care barista profesioniști îl numesc Pannarello) eliberează abur pentru a te ajuta să prepari cu ușurinţă spumă de lapte fină și să obții acea textură aerată pentru cel mai bun cappuccino sau latte. Profită de acestă funcție și oferă-ți ocazia de a descoperi barista-ul din tine, pregătind specialităţi delicioase cu lapte!

Râșniţe de cafea 100% ceramice

Materialul ceramic asigură performanţă de durată și operare silenţioasă, fără deteriorări. Astfel, cafeaua va fi măcinată la fel ca prima dată, oferind tot ce e mai bun din boabe pentru mai mult de 15.000 de cești. În plus, poți ajusta concentraţia cu 5 setări pentru intensitatea aromei și 5 setări de măcinare, pentru o cafea pe gustul tuturor.

Filtru AquaClean, clătire automată și detartrare ghidată

AquaClean este filtrul de apă brevetat de Philips, conceput să optimizeze calitatea cafelei prin purificarea apei și care previne, totodată, acumularea calcarului în circuitul de apă al aparatului de cafea. Prepară până la 5000* de cești fără detartrare. 

De asemenea, espressorul Saeco Incanto de la Philips își curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat și proaspăt la fiecare ceașcă de cafea. Detartrarea regulată prelungește durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afișa un mesaj atunci când este necesară detartrarea și te va îndruma prin mesaje afișate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare și momentul la care trebuie efectuate.

Beneficiezi de discount

Dacă ești client World Class, beneficiezi de un discount de 40% la produsele Philips. Discountul este disponibil prin intermediul codului de voucher pe care îl poți accesa din contul tău de membru World Class.

Foto: Philips