Câteva produse esențiale te vor reîmprospăta după un antrenament eficient. Iată ce trebuie să porți în geanta de antrenament fără să simți că ai îngreunat-o fără sens.

1. Deodorant și cremă de corp

Deodorant și cremă de corp

Dacă știi că găsești gel de duș la sală, ia-le doar pe acestea în geantă – hidratează-ți pielea cu o cremă care intră rapid în piele și are aromă răcoritoare. Îți recomandăm o versiune travel-size. În ceea ce privește deodorantul, alege-l în funcție de nevoile pielii.

Loțiune de corp cu extract de Verbină L’Occitane, 75 ml, 32 lei
Deodorant Climacool Adidas pentru piele sensibilă, 18 lei

 

 

2. Burete exfoliant

Burete exfoliant

Folosește-l la duș, mai ales dacă faci saună după sală. Vei exfolia celulele moarte și vei stimula eliminarea toxinelor. Alege unul ambalat într-un săculeț ușor de transportat.

Burete Konjac Sport, 72 lei, longeviv.ro

 

 

 

3. Kit pentru îngrijirea feței

Kit pentru îngrijirea feței

Îl găsești gata pregătit. Caută Hydra 4 Travel Set, de la Repêchage. Conține două produse de curățare și chiar o mască (pe care o poți încerca acasă ori aplica pe ten cât faci duș, atunci când ai timp de răsfăț la sală). Finalizează cu un toner.

Hydra 4 Travel Set, Repêchage, 140 lei

  

 

4. O cutiuță pentru crema de față

O cutiuță pentru crema de față

Pune crema preferată într-un recipient ușor de transportat. În acest fel, nu va trebui să iei cu tine tot flaconul.

Cutiuță 10 ml, Sephora, 3 lei

 

 

 

5. Șampon uscat

Șampon uscat

Aproape orice tip de efort îți va deranja coafura. Nu spăla părul după fiecare antrenament, pentru că, în timp, va începe să se îngrașe mai repede și chiar usca pe lungimi. Poartă un flacon mic de șampon uscat mereu la tine. Pulverizează la rădăcină și piaptănă.

Șampon uscat Sephora, 28 lei