8 săptămâni la finalul cărora picioarele tale vor avea un aspect frumos și sănătos – aceasta este provocarea pe care ți-o fac, toamna aceasta, Philips Lumea și World Class.

„Dă-i unei fete pantofii perfecți și va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe. Dar ce-ar fi pantofii perfecți fără picioarele perfecte? În această toamnă, Philips Lumea vine cu o provocare: picioare de podium, în doar opt săptămâni, printr-un program de antrenament special gândit în parteneriat cu World Class. Îți va rămâne, deci, doar să găsești pantofii perfecți!

Antrenamente gândite de o campioană

Programul Picioare de podium Workout by Philips Lumea a fost creat, în premieră, în parteneriat cu World Class, pentru a completa și mai bine rezultatele epilării cu Philips Lumea.

Concret, timp de opt săptămâni, tratamentul cu Philips Lumea vine la pachet cu exerciții dedicate picioarelor, create special pentru acest proiect de Anca Surdu, instructor World Class, dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică şi ambasador al programului.

„Sunt foarte bucuroasă că Philips Lumea a venit cu această provocare, pe care am acceptat-o foarte deschis. Am gândit împreună acest program, în care ne focusăm să dezvoltăm armonios partea inferioară a corpului, foarte importantă pentru femei. Este o provocare atât pentru mine, cât şi pentru primele participante în programul pilot”, spune Anca Surdu, ambasador al programului „Picioare de podium” by Philips Lumea.

Philips Lumea

Acceptă provocarea!

Cu siguranță ți-am stârnit interesul, așa că îți dăm mai jos toate detaliile. Ineditul program se desfăşoară exclusiv la World Class, din 13 octombrie până pe 8 decembrie 2017, şi include clase săptămânale de antrenamente dedicate.

Participarea în cadrul primei ediții „Picioare de podium” este limitată și se va face doar prin provocări adresate persoanelor din comunitățile ambasadorilor din program.

Un tratament inovator, un gadget must have

Soluţia inovatoare de epilare cu tehnologia IPL, Philips Lumea te ajută să ai picioare frumoase, cu aspect sănătos și cu o piele catifelată. Un reper pentru feminitate, picioarele beneficiază, prin acest tratament inovator, de cea mai bună îngrijire. După doar 3 tratamente, efectuate la fiecare două săptămâni, Philips Lumea îți oferă o reducere semnificativă a părului, de până la 92%.

Uşor de utilizat şi eficient, aparatul dispune de o gamă de accesorii cu design unic pentru rezultate optime pe fiecare zonă a corpului, inclusiv zonele sensibile. În plus, noua gamă de aparate Philips Lumea Prestige este dotată cu senzorul SmartSkin, care recomandă cea mai bună setare pentru nuanţa pielii.

Bonus: Dacă ești membru World Class, ai până la 40% discount la produsele din gama Philips Lumea Prestige.