• Viena
  1 din 3 Viena

  Cum ajungi acolo. Pe avion.ro găsești bilete de avion la Tarom, cu circa 300 de euro.
  De ce să mergi. În 2014, Viena, orașul cântat de Beethoven și Strauss, ocupă locul al doilea, după Melbourne, în topul celor mai fericite orașe ale lumii.
  Răsfață-ți papilele gustative. Grinzing, pe vremuri municipalitate indepedentă, este un loc faimos pentru viile sale și pentru numeroasele "heurigen" – taverne în care se servește vin. Se spune că până și Napoleon Bonaparte s-a îndrăgostit de vinul de Grinzing.
  Hrănește-ți sufletul. Dacă îți place opera, poți urmări spectacolele și din afara sălii de spectacole a Wiener Staatsoper pe ecranul amplasat în dreapta clădirii.

  < Înapoi la articol
   
 • Frankfurt
  2 din 3 Frankfurt

  Cum ajungi acolo. Prin Skypicker, găsești bilete de avion la WizzAir și Ryan Air cu 200 de euro.
  Răsfață-ți papilele gustative. Îți propunem o cină la înălțime, din toate punctele de vedere. Vizitează Main Tower, una dintre cele mai înalte clădiri din oraș, și urcă la etajele 55-56, la 200 de metri deasupra solului. Dacă ești în formă, urcă cele 1.900 de trepte până în vârf. Recompensează-te apoi cu un preparat în restaurantul de la etajul 53.
  Hrănește-ți sufletul. În apropierea Romer Platz se află Podul de Fier, primul pod suspendat din Europa, pe care îndrăgostiții își jură dragoste veșnică. Pe celălat mal, în weekend, se instalează Piața de Vechituri, unde găsești discuri, cărți, obiecte de mobilier și multe altele.

  < Înapoi la articol
   
 • Milano
  3 din 3 Milano

  Cum ajungi acolo. Pe site-ul Wizz Air găsești bilete cu aproximativ 150 de euro.
  Răsfață-ți papilele gustative. Una dintre cele mai frumoase panorame poate fi admirată de pe terasa celui mai înalt restaurant din oraș. Plano 20 figurează în ghidul Michelin și propune un concept modern de micro cuisine. Prețurile sunt accesibile – un meniu compus din trei feluri costă 30 de euro.
  Hrănește-ți sufletul. Vizitează Castelul Sforzesco, acolo unde vei găsi ultima lucrare a lui Michelangelo – Rondanini Pieta –, cea la care a lucrat înainte să moară.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >