• Hotel Cornelia Diamond Golf Resort and SPA 5*, Belek
  1 din 4 Hotel Cornelia Diamond Golf Resort and SPA 5*, Belek

  Aflat între litoralul Mării Mediterane și o pădure densă de pini, resortul îți oferă, gratuit, servicii SPA (baie turcească, saună, masaj, baie cu aburi și jacuzzi), precum și o gamă variată de sporturi: golf, tir cu arcul, sporturi nautice, bocce, aerobic, fitness, squash, volei pe plajă.

  Când: între 01.06 și 08.06 (7 nopți).
  Ofertă early booking (15%): 1.059 euro/persoană/pachet.
  Ce primești: pachetul include cazare în cameră dublă, regim de masă all inclusive, bilet de avion cu plecare din București, transferuri și taxe de aeroport. Mai multe detalii găsești aici.

  < Înapoi la articol
   
 • Hotel Papillon Ayscha 5*, Belek
  2 din 4 Hotel Papillon Ayscha 5*, Belek

  Dacă ești pasionat de înot, acest hotel e perfect pentru tine, deoarece are trei piscine de dimensiuni impresionante. În plus, odată ajuns acolo, vei putea să practici fitness, volei, tenis de masă, gimnastică aerobică, sporturi nautice, tenis de câmp, tir, polo, biliard, baschet și badminton. Pentru relaxare, hotelul are un centru de sănătate, saună și baie turcească. Totodată, te poți răsfăța cu sucuri naturale la Vitamin Bar și cu bucatele alese din bucătăria turcească și japoneză, în cele două restaurante à la carte.

  Când: între 28.05 și 04.06 (7 nopți)
  Oferă early booking (10%): 819 euro/persoană/pachet

  < Înapoi la articol
   
 • Hotel Q Premium 5*, Alanya
  3 din 4 Hotel Q Premium 5*, Alanya

  Cu un design exclusivist, modern și primitor, acest hotel este perfect atât pentru cupluri tinere, cât și pentru familii cu copii. În timpul zilei, te poți bucura de soare la piscină (există 2 piscine pentru adulți și 2 pentru copii) sau te poți implica în diferite activități și jocuri, de la belly dancing la boccie, volei pe plajă, șah, biliard și ping-pong. Centrul fitness este complet echipat, iar sporturile nautice – windsurfing, jetski, scuba diving, canoe, parasailing – sunt disponibile pe plaja privată a hotelului.

  Când: între 28.05 și 04.06 (7 nopți)
  Oferă early booking (25%): 509 euro/persoană/pachet
  Ce primești: pachetul include cazare în cameră dublă economică, regim de masă ultra all inclusive, bilet de avion cu plecare din București, transferuri, taxe de aeroport. Oferta completă o găsești aici.

  < Înapoi la articol
   
 • Hotel Aqua Fantasy Aquapark 5*, Belek
  4 din 4 Hotel Aqua Fantasy Aquapark 5*, Belek

  Resort situat pe plaja cu nisip fin din Pamuçak, acest hotel a câștigat numeroase premii pentru calitatea serviciilor. Datorită varietății oferite, vei putea petrece fiecare zi la o altă piscină și la un alt restaurant al hotelului (asta dacă nu vei prefera să stai toată ziua pe plaja privată, cu nisip fin, sau în centrul SPA cu hamam turcesc). O variantă mai sportivă ar fi să optezi pentru activități fizice și jocuri, cum ar fi darts, fotbal, baschet, volei, canoe, minigolf, tir cu arcul, tenis de masă, călărie, scufundări, sporturi nautice, fitness sau aerobic.

  Când: Între 02.06 și 09.06 (7 nopți)
  Oferă early booking (15%): 699 euro/persoană/pachet
  Ce primești: pachetul include cazare în cameră dublă club, regim de masă all inclusive, bilet de avion cu plecare din București, transferuri, taxe de aeroport. Toate detaliile sunt disponibile aici.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >