• Dr. Koray Erdogan,
  1 din 2 Dr. Koray Erdogan,

  un medic cu o vastă experienţă în domeniu, are săptămânal pacienţi din întreaga lume. Experienţa de 17 ani în domeniul transplantului de păr a doctorului Koray Erdogan este recunoscută la nivel mondial, periodic ținând workshopuri de diseminare a experienţei sale către alţi medici de transplant de păr din ţări precum S.U.A., Canada, Germania, Franţa, Belgia, Spania etc.

  < Înapoi la articol
   
 • Clinica de consult Bucureşti
  2 din 2 Clinica de consult Bucureşti

  Pentru că din ce în ce mai mulţi pacienţi din România au beneficiat de serviciile dr. Koray Erdogan, Asmed a deschis o clinică de consult şi în Bucureşti, unde persoanele interesate pot beneficia de un consult în vederea efectuării unui transplant de păr şi, de asemenea, pot afla toate detaliile despre ceea ce presupune o astfel de intervenţie.

  Clinica Asmed România se află pe strada Virgil Madgearu nr. 25-27, în incinta complexului rezidenţial Persepolis, în zona Herastrău. Poţi contacta clinica la numărul de telefon 0742.117.116 şi la adresele de mail romania@asmed.com.tr sau sorinbrotnei@asmed.com.tr.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >