• Amazoană modernă
  1 din 5 Amazoană modernă

  Pune-ți în evidență profilul și trăsăturile feței purtând împletituri strânse: îți vor da un aer puternic, plin de personalitate. Conturează pomeții folosind farduri cremoase, sidefate, și păstrează restul feței în tonuri neutre (rujuri nude, farduri de pleoape roz). Mascara este opțională.

  Accesorii din garderoba stilistului

  < Înapoi la articol
   
 • Mixuri de intensitate
  2 din 5 Mixuri de intensitate

  Asociază rujul intens unui ten luminos, fără prea multe alte artificii de culoare. Texturile mate sunt mai ușor de purtat atunci când le aplici prin tapotare, fără să trasezi un contur exact. Oranjul este ideal dacă ai tenul măsliniu, iar roșul deschis, pudrat, este potrivit unui ten de porțelan. Accesoriile de față, precum strasurile, vor da o notă aparte lookului. Însă, dacă visezi la un look mai degrabă badass, poartă codițe împletite, strânse pe cap, și accesorii supradimensionate.

  Cercel din garderoba stilistului
  Lanț H&M
  Inele H&M

  < Înapoi la articol
   
 • În lumina reflectoarelor
  3 din 5 În lumina reflectoarelor

  Rihanna, FKA Twigs, Lady Gaga sau Zoe Kravitz au transformat în trend purtarea cerceilor de nas, regăsiți și în show-uri importante de modă în sezonul nou. Testează! Caută variante fake, pentru că ce este astăzi un trend, mâine poate să nu mai fie, dar bucură-te să încerci ceva nou. Același sfat se aplică și în privința stilurilor de coafare: poartă cocuri laterale, ca regina Amidala din Star Wars. În plus, încă sunt extrem de hot și rujurile închise la culoare.

  Cercel din garderoba stilistului

  < Înapoi la articol
   
 • În legea amerindienilor
  4 din 5 În legea amerindienilor

  Obține efecte subtile cu farduri în tonuri maro. Umbrele vor crea un look puternic: ochi evidențiați, pomeți conturați și buze pline, în tonul potrivit pielii, fără să pară că ai folosit prea multe produse sau tehnici de machiaj. Look-ul nu necesită mascara. Pentru completarea lui, poartă cozi împletite de inspirație Navajo, care pleacă chiar de deasupra frunții. Un accesoriu greu de ignorat, precum inelul de nas, oferă atitudine.

  Cercei din garderoba stilistului
  Inel H&M

  < Înapoi la articol
   
 • Tușe albe
  5 din 5 Tușe albe

  Sprâncenele puternice, tenul lipsit de imperfecțiuni, cu pomeții sculptați și ochii puși în evidență de un desen alb sunt punctele cheie ale acestui look. Nu te speria dacă nu ai o mână pricepută pentru a încerca acest tip de aplicare a fardului, aparent dezordonat; o conturare fină în colțul interior sau un liner de aceeași culoare va crea un efect luminos, imposibil de trecut cu vederea. 

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >