• Ia-ți materia primă din Piața Obor
  1 din 3 Ia-ți materia primă din Piața Obor

  Dacă în frigider ai alimentele potrivite, vei reuși să mănânci sănătos. Tocmai de aceea, ai nevoie de cele mai bune locuri de aprovizionare.

  Unde? Zona Obor, sector 2

  De ce? Este una dintre piețele cu tradiție din București, unde găsești orice, de la legume, carne, produse lactate până la cele mai aromate verdețuri. Dacă vrei nuci, migdale, alune sau fructe uscate la prețuri decente, dă o fugă în Obor. Și când ajungi acolo, aruncă un ochi și în hala de pește: vei găsi fructe de mare proaspete.

  < Înapoi la articol
   
 • Mănâncă bine în oraș la Grano
  2 din 3 Mănâncă bine în oraș la Grano

  Fie că vrei să te răsfeți în weekend cu un brunch, că ai nevoie de un prânz sănătos în timpul săptămânii sau de o cină fără calorii, acum ai soluția.

  Unde? Str. Puțul lui Zamfir 40

  De ce? Te poți bucura de savoarea mâncărurilor cu specific italienesc chiar în restaurantul din zona Dorobanți sau îți poți comanda foarte ușor de pe site. Ca să îți faci o idee, încearcă Pasta Donata (30 lei): sunt 100% home made, cu ou, busuioc proasptăt și roșii gustoase. De fapt, toate produsele de la ei sunt produse integral in house (ne referim la paste și la cele de panificație).
  grano.ro

  < Înapoi la articol
   
 • Relaxează-te cu o cafea bună la Starbucks Hanul Manuc
  3 din 3 Relaxează-te cu o cafea bună la Starbucks Hanul Manuc

  Un regim alimentar sănătos are nevoie și de o cafea bună, proaspăt măcinată, într-un loc relaxant și primitor.

  Unde? Strada Halelor 13, la parterul de la Hanul lui Manuc

  De ce? Starbucks nu mai are nevoie de prezentare, iar cel deschis la Hanul Manuc, are un farmec aparte. Mergi să bei un frappuccino light, cu gândul la vara ce urmează să vină.
  starbucksromania.ro

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >