• Nude artistic
  1 din 4 Nude artistic

  Chiar dacă jocurile de nude sunt delicate, ai grijă să păstrezi o proporție a contururilor, pentru ca rezultatul să nu fie tern. Dacă aplici un ruj nude, creează un efect de contrast accentuând ochii și sculptând pomeții cu produse de conturare.

  Inspiră-te din trucurile stiliștilor: "În cazul machiajului zilnic, se poate aplica un corector mai deschis pe linia nasului, pentru a subția și contura în același timp forma. Nu extinde linia până la vârf, dacă ai nasul lung", spune Diana Ionescu. 

  < Înapoi la articol
   
 • Texturi bogate
  2 din 4 Texturi bogate

  Accentuează ochii și buzele în tonuri apropiate. Pentru pleoape, folosește nuanțe de lila și violet în formule cremoase, prezente în tendințele sezonului. Pentru buze, încearcă mov lucios, iar dacă ai buzele pline, insistă pe conturarea lor, pentru un efect seducător.

  Inspiră-te din trucurile stiliștilor: Fardurile cremoase sunt foarte potrivite atunci când ai puțin timp la dispoziție. "Sunt destinate pentru o aplicare rapidă", spune makeup artistul. Poți folosi chiar degetele pentru aplicare, deoarece fardurile de acest tip reacționează foarte bine la puțină căldură.

  < Înapoi la articol
   
 • Contraste irezistibile
  3 din 4 Contraste irezistibile

  Completează un machiaj clasic, rafinat, cu o coafură plină de volum, wild. Rujul roșu face pereche perfectă cu fardul în nuanțe apropiate de culoarea pielii.

  Inspiră-te din trucurile stiliștilor: Fardul maro de pleoape "este culoarea care se combină cel mai bine cu nuanțele pielii și este cel mai ușor de folosit. Pentru ochii căprui se potrivește un maro roșcat sau un maro-gri – aplică fardul în pliul pleoapei, pentru a sublinia forma ochiului și a da profunzime. Pentru un soft smoke, aplică pe contur un maro mediu sau închis", recomandă Diana Ionescu. 

  < Înapoi la articol
   
 • Jocul seducției
  4 din 4 Jocul seducției

  Nuanțele derivate din aceeași culoare de bază vor arăta bine împreună. Nu te feri de culori puternice precum albastrul electric pe pleoape, pe care să îl aplici în forme grafice.

  Inspiră-te din trucurile stiliștilor: Movul pe buze se poate purta oricând, dar depinde ce nuanță alegi – cu cât e mai închis și mai opac, cu atât e mai greu de asortat și purtat. "Ține cont de forma buzelor: dacă sunt subțiri, nu alege un ruj foarte închis la culoare", precizează Diana Ionescu. 

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >