• Cristiana Pista, Le Chef
  1 din 4 Cristiana Pista, Le Chef

  Pe cei șase bucătari, alături de cele trei ajutoare care gătesc la Simbio, îi coordonează Cristiana Pista, o tânără de 26 ani care lucrează alături de Dana și Iulia de mai bine de trei ani. E de profesie arhitect, dar pasionată de bucătărie, iar pofta pentru gătit i-a venit încă din copilărie.

  Ține minte și acum primele impresii: auzise de la o prietenă bună din facultate care lucra ca barman acolo că localul din Centrul Vechi căuta ajutor la bucătărie, așa că s-a prezentat la interviu și s-a îndrăgostit pe loc. Ea de Simbio, și Simbio de ea.

  < Înapoi la articol
   
 • Camera principală
  2 din 4 Camera principală

  Cum intri în Simbio, dai de ea. Masa colectivă de la intrare este deja renumită printre obișnuiții locului. 

  < Înapoi la articol
   
 • Subsolul de la Simbio
  3 din 4 Subsolul de la Simbio

  Dacă ajungi într-o seară la ei, e un loc bun în care să savurezi un burger de quinoa. Altfel, pe timp de zi, este un loc în care poți fugi de agitație.

  < Înapoi la articol
   
 • Grădina
  4 din 4 Grădina

  Deși în centrul orașului, grădina de la Simbio este un loc bun în care să savurezi un fresh înconjurat de multă verdeață și aer (ceva mai) curat. Însă sună înainte pentru rezervare. De obicei este destul de plin.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >