• World Class Megamall
  1 din 3 World Class Megamall

  Aflat la ultimul etaj al celui mai nou mall deschis în București, în zona Pantelimon, clubul de fitness World Class Megamall te așteaptă cu un element-surpriză: un bazinul semiolimpic pe acoperișul mall-ului, de unde ai o vedere panoramică asupra împrejurimilor. Sala de fitness este foarte spațioasă și scăldată în lumină naturală – tocmai de aceea, antrenamentele la prima oră din zi sunt o experiență cu totul specială. Vestiarele sunt aerisite, iar dulapurile se închid pe bază de card. După un duș revigorant, te poți relaxa la sauna umedă sau cea uscată. Bea și un smoothie de la bar înainte să pleci și vei simți că plutești când cobori treptele spre ieșire.

  Ce mi-a plăcut: Felul în care am fost întâmpinată la recepție și atmosfera sport oriented din sală. E clar că aici lumea nu vine (doar) ca să dea check-in, ci chiar să facă mișcare. 

  < Înapoi la articol
   
 • World Class Asmita Gardens
  2 din 3 World Class Asmita Gardens

  Noul club din zona Tineretului este perfect pentru antrenamentele în familie. În timp ce tu îți urmezi programul – fie în sală de forță, fie la clasele de grup –, cei mici pot merge la clase de înot, cu un antrenor dedicat. Iar dacă vrei să învățați împreună să înotați, te poți alătura lor. Piscina este interioară și are 23 de metri lungime. Și cum, după efort relaxarea este perfectă, te așteaptă un jacuzzi și o saună.

  Ce mi-a plăcut: Eleganța locului și, subiectiv vorbind, zona unde este amplasată sala. Chiar lipsea un club World Class din zona Tineretului. De asemenea, antrenorii sunt foarte bine pregătiți și gata să-ți răspundă la orice întrebare. 

  < Înapoi la articol
   
 • World Class Sudului
  3 din 3 World Class Sudului

  Situat deasupra magazinului Mega Image Concept Store de la Piața Sudului, clubul World Class Sudului a devenit your gym next door.Dacă nu locuiești în cartier și te deplasezi cu mașina la antrenamente, ai un loc asigurat în parcarea subterană de la Mega Image. World Class Sudului îți pune la dispoziție studiouri de aerobic și cycling, dar și o sală dotată cu cele mai noi aparate și echipamente funcționale. N-ai încercat până acum TRX, SYNRGY 360, ViPR, Core Bag sau Bulgarian Bag? Acum nu mai ai nici o scuză. Le ai pe toate, chiar în cartierul tău!

  Ce mi-a plăcut: M-a încântat faptul că am găsit rapid loc de parcare – un lucru esențial atunci când trebuie să ajungi la o clasă de group fitness. În plus, datorită geamurilor mari și a luminii naturale, pot spune că este unul dintre cele mai frumoase cluburi World Class. 

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >