• Pentru volei
  1 din 5 Pentru volei

  Dacă te-ai decis că și prietenilor tăi le-ar prinde bine puțină mișcare, o partidă de voley pe plajă e cea mai la îndemână. Alege un costum în două piese viu colorate și cheamă în echipa ta cele mai înalte fete. Sutien, 59,90 lei, pe care noi ți-l recomandăm să îl combini cu slipul de aici, 34,90 lei; ambele hm.com.

  < Înapoi la articol
   
 • Pentru surf
  2 din 5 Pentru surf

  În caz că vacanța include un loc în care poți face surf, nu rata ocazia și ia-ți un costum de baie cu tine. Poți adopta o ținută ușor retro, flatantă pentru orice tip de corp în propunerea celor de la Seea, sau o explozie de culori într-un wetsuit de la Mara Hoffman. Ambele opțiuni cu siguranță te vor face cea mai șic prezență pe plajă! Costum de baie Hermosa Luna, theseea.com, 135 dolari, și costum de baie Mara Hoffman, bloomingdales.com, 1.137 lei.

  < Înapoi la articol
   
 • Pentru paddleboarding
  3 din 5 Pentru paddleboarding

  Acest sport începe să capete din ce în ce mai multă popularitate și în caz că nu l-ai încercat, poate aceast argument te va convinge: în timpul unei plimbări relaxante pe placă, toți mușchii corpului lucrează. Adoptă un look cool și poartă costumul de baie de la NLP, iar seara asortează topul unei fuste cu talia înaltă și ieși direct la distracție. Costum de baie NLP via asos.com, aproximativ 200 euro.

  < Înapoi la articol
   
 • Pentru yoga
  4 din 5 Pentru yoga

  Poți adopta un look aristocratic, dacă porți acest costum de baie în timpul unei sesiuni de yoga pe plajă. Iar dacă urmează să te urci pe un yacht, nu uita să iei cu tine și o pereche de ochelari mari, à la Jackie O’, SPF 50. Tocmai te-ai ales cu o ținută perfectă și pentru o croazieră în jurul Cicladelor. Costum de baie Yoga Flagpole Swim, 378 dolari, flagpoleswim.com

  < Înapoi la articol
   
 • Pentru alergări pe plajă
  5 din 5 Pentru alergări pe plajă

  Ești prima din gașcă care s-a trezit? E ora 7 și încă nu a început servirea micului dejun, iar tu deja debordezi de energie? Ia-ți iPod-ul, un șort și o bustieră și încearcă să alergi pe plajă câțiva kilometri. Sfatul meu? Alege o plajă cât mai izolată, unde nu s-a dat startul unui after party wild!

  Bustieră, 336 lei, pe care îți recomandăm să o combini cu acest șort de alergare, 183 lei, ambele underarmour.com.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >