• Berlin – pentru cea mai hip petrecere
  1 din 4 Berlin – pentru cea mai hip petrecere

  Capitala Germaniei este un to go place pentru hipsterii de pretutindeni, așa că se pregătește cum se cuvine pentru noaptea dintre ani. Mai exact, zona porții Brandenburg se umple de petrecăreți, în așteptarea trupelor care urmează să cânte live și a focurilor de artificii, pentru ca apoi să plece către multele baruri din zonă. Însă pentru cei care nu pot renunța la sport nici în zilele de sărbătoare, anual se organizează un maraton prin zăpadă, în pădurea Grünewald; în 2015 evenimentul va fi la cea de-a 39-a ediție.
  Cum ajungi? De pe vivolis.ro îți poți lua biletul spre Berlin în perioada Anului Nou cu aproximativ 317 euro dus-întors.

  Foto: destination360.com

  < Înapoi la articol
   
 • Sydney – pentru spectacolul de artificii
  2 din 4 Sydney – pentru spectacolul de artificii

  Ce-ar fi o petrecere de Anul Nou fără artificii? La capitolul jocuri de lumini, artificii și spectacole în aer liber, Sydney-ul îți oferă experiența supremă. Te poți aștepta la ceremonii indigene cu mult fum, o paradă cu un vapor plin de lumini, spectacole aviatice cu mesaje scrise pe cer și un show de artificii cu adevărat exploziv. Apoi, petrecerea se mută pe plaja Bondi, unde distracția se oprește dimineața.
  Cum ajungi? În perioada sărbătorilor un bilet dus-întors către Sydney costă circa 1.800 de euro. Găsești variante pe skyscanner.ro

  Foto: images2.sydney.com

  < Înapoi la articol
   
 • Edinburgh – pentru o sărbătoare de două zile
  3 din 4 Edinburgh – pentru o sărbătoare de două zile

  Dacă ți se pare că petrecerea de Revelion se termină prea repede, Scoția este destinația pentru tine. Edinburgh adună în fiecare an sute de turiști care vor să experimenteze Hogmanay – modalitatea tipic scoțiană prin care se sărbătoresc evenimentele din ultima zi din an. După o procesiune cu torțe aprinse prin centrul istoric, mergi la Concert in the Gardens, un eveniment cu un lineup de neratat, și încheie seara cu un foc de artificii devenit celebru. A doua zi poți să îți limpezești gândurile pentru noul an cu o baie în apele înghețate ale River Forth, într-un eveniment numit Loony Dook.
  Cum ajungi? Pe paravion.ro găsești bilete cu direcția Edinburgh, începând cu 427 de euro dus-întors. 

  Foto: assets.nydailynews.com

  < Înapoi la articol
   
 • Viena – pentru un bal de poveste
  4 din 4 Viena – pentru un bal de poveste

  Eleganța este cuvântul cheie pentru un Revelion în Viena și este locul potrivit dacă vrei să petreci în acorduri de muzică clasică. Concerte speciale de anul nou sunt susținute de diverse orcheste, cel mai așteptat fiind cel al Filarmonicii din Viena. Iar odată ajuns acolo, ia-ți bilet (dacă mai găsești) la Le Grand Ball, în ballroom-ul Hofburg, unde ținutele spectaculoase aduc aminte de opulența unui mare imperiu. Însă dacă nu reușești, strada Graben se transformă în cea mai mare sală de bal în aer liber, cu candelabre strălucitoare și cursuri de vals oferite de școlile de dans locale. Oricum, nu trebuie să îți faci griji pentru că vei auzi muzica pe fiecare străduță, iar balurile și concertele clasice sunt la tot pasul.
  Cum ajungi? Pe vola.ro găsești bilete spre Viena începând cu 99 de euro pe tronson, în funcție de datele excursiei. 

  Foto: sullivan.com

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >