Anul acesta vrei să mergi la sigur în alegerea cadoului de Crăciun? Nimic mai simplu: un gadget de îngrijire personală este deopotrivă util și mult dorit. Am analizat îndeaproape opțiunile și am ales două variante câștigătoare de la Philips.

Cadoul ideal pentru ea
Nelipsit din arsenalul de beauty al oricărei femei, un uscător de păr performant este cadoul pe care noi toate l-am trecut pe listă. Dar aici nu vorbim despre orice uscător de păr ci despre MoistureProtect de la Philips, cu un senzor care măsoară în timp real nivelul de umiditate a părului și adaptează automat temperatura la nivelul optim, păstrând hidratarea naturală a firului de păr. Efectul? Păr hidratat, fără fire electrizate, mai puternic și flexibil ca niciodată (rezultatele demonstrează chiar o protecţie a hidratării de până la 85% după doar 5 minute de folosire).
În plus, îngrijirea cu ioni oferă efect anti-static, tratează părul și netezește cuticulele acestuia. MoistureProtect oferă și protecție suplimentară Thermo Protect împotriva supraîncălzirii părului grație senzorului integrat. Un cadou ideal pentru orice femeie dragă și, de ce nu, chiar pentru tine!

Cadoul ideal pentru el
Ce ne dorim cel mai mult de la un gadget nou? Să ne simplifice viața, desigur! Iar Philips OneBlade chiar asta face! Un aparat hibrid nou și revoluţionar pentru aranjarea bărbii, OneBlade poate să tundă, să bărbierească, precum și să creeze linii și margini definite pe orice lungime de păr. Pe de o parte, asta înseamnă că asigură un bărbierit ușor și confortabil cu ajutorul sistemului dublu de protecție – un strat de alunecare combinat cu vârfuri rotunjite ce te va face să uiți complet de lama de ras. Tehnologia sa de bărbierire include un dispozitiv de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă), astfel încât este eficientă chiar şi pe firele mai lungi.
Pe de altă parte, dacă ai barbă trebuie să știi că OneBlade vine cu 3 piepteni incluşi pentru aspect nebărbierit: 1 mm pentru aspect uşor nebărbierit, 3 mm pentru tuns scurt şi 5 mm pentru un aspect nebărbierit cu fir lung. Unde mai pui că pachetul festiv de Sărbători conține și o cremă hidratantă L'Oréal Paris Men Expert care redă pielii senzația de confort.
Dăruiește-l bărbatului special din viața ta!
Și veștile bune nu se opresc aici: dacă ești membru World Class, te bucuri de discounturi speciale de până la 45% la produsele Philips selecționate – reducere disponibilă prin intermediul codului de voucher pe care îl poți accesa din contul tău de membru World Class!