Device-urile de ultimă generație ne-au devenit indispensabile tuturor și cu atât mai mult acelora dintre noi care au un stil de viață activ. De aceea, avem o veste bună pentru tine și un motiv în plus să te bucuri că ești membru World Class.

Un parteneriat de succes

Începând cu luna martie, pentru al treilea an consecutiv, World Class și Philips reînnoiesc un parteneriat de succes, prin care îți oferă discounturi între 35 și 45% la produse de îngrijire personală și electrocasnice. Vorbim despre gadgeturi care îți vor dinamiza rutina de îngrijire (de la periuțe de dinți electrice cu tehnologie Philips Sonicare la aparate multistyler pentru coafarea părului) și până la deviceuri care îți vor ușura treaba în bucătărie (blendere, storcătoare și mixere multifuncţionale). Așadar, e vremea să te gândești deja la viitoarele achiziții pentru că le vei putea cumpăra cu discounturi consistente.

Gadgeturi pentru un stil de viață activ

Inovația e cuvântul de ordine atunci când vine vorba de produsele Philips, așa că nu e de mirare că Aparatul de bărbierit AquaTouch incorporează o tehnologie cu capete flexibile în 5 direcţii cu 5 mişcări independente. Ori că periuța de dinți Philps Sonicare îți asigură gingii mai sănătoase și un zâmbet strălucitor! Să nu mai vorbim despre aparatele Philips Lumea, soluţia inovatoare de epilare cu tehnologia IPL, care te ajută să ai picioare frumoase, cu aspect sănătos și cu o piele catifelată. Iar cum părul sănătos este tot timpul în trend, gama de aparate Philips MoistureProtect sunt dotate cu senzor unic de protecţie ce asigura un nivel optim de hidratare, lăsând părul strălucitor şi mătăsos.

Philips

Inovație uimitoare la tine în bucătărie

Asta ca să nu mai vorbim despre minunățiile de produse electrocasnice care îți vor face misiunea pregătirii meselor acasă, sănătos, cu atât mai ușoară. Spre exemplu, friteuza cu aer cald Philips Airfryer te ajută să prepari alimente cu până la 80% mai puține grăsimi decât in friteuzele tradiționale. Sau poți încerca un blender Avance, cu motor de 1,400 W și 35,000 rotații per minut, cu care să extragi toți nutrienții din ingredientele tale preferate. Uimitor, nu-i așa?

Bonus: Dacă ești membru World Class, ai între 35 și 45% discount la produsele Philips selecționate în campanie

Discountul este disponibil prin intermediul codului de voucher pe care îl poți accesa din contul tău de membru World Class.

Dacă nu ești încă membru World Class te poți înscrie rapid urmând pașii de aici. Dacă ești deja membru World Class și nu ți-ai activat contul, poți face acest lucru în Zona Membrilor, folosind informațiile pe care le-ai primit atunci când ți-ai făcut abonament prima dată.

Foto - Philips