Dacă vrei să treci la un nou nivel al folosirii tehnologiei, înlocuiește periuța de dinți îmbătrânită cu una modernă. Știm sigur că nu reușești să faci 62.000 de mișcări de periere pe minut, deci s-ar putea să ai nevoie de Philips Sonicare.

Periuța sosește cu șase setări personalizabile, de la modul în care funcționează, până la intensitatea de periere, de la una care își asigură confort maxim, până la cea care oferă o curățare optimă. Philips Sonicare are două moduri de periere: Curățare și Albire. Ultimul mod promite albirea dinților cu două nuanțe în două săptămâni, iar modul de Curățare are un temporizator cu durata de două minute.

Ceea ce nu poți face tu, face periuța de dinți. Are un cronometru numit Quadpacer care te ajută să-ți împarți gura în 4 zone. Practic, temporizează și cronometrează o dată la 30 de secunde, pentru a ști când să treci la altă parte a gurii și să cureți dinții în mod uniform. Mai mult, potrivit studiilor, îndepărtează de până la șapte ori mai multă placă bacteriană față de o periuță manuală.

Bateria Li-Ion are o autonomie de trei săptămâni dacă te periezi conform standardelor și folosești modulul de temporizator, așa că nu va trebui să-ți faci griji o perioadă îndelungată de timp. În plus, capetele se recomandă a fi schimbate la 3 luni, pentru a asigura o îndepărtare optimă a plăcii bacteriene. Apropo de acestea, capetele se numesc DiamondClean și au o formă de romb și rigiditate medie. Astfel, placa este eliminată, dar fără duritate, un lucru pe care tu nu-l poți controla dacă folosești o periuță obișnuită.

Investiția este de 524 de lei, dar pe termen lung nu trebuie să schimbi decât capetele, pentru că bateriile se încarcă în suportul special în care o ții. 

Foto: Philips