Zâmbetul perfect chiar există! Iar perfecțiunea dentară nu înseamnă doar o nuanță impecabilă, albă și strălucitoare, ci, mai degrabă, o sănătate orală cu care să-ți impresionezi până și medicul dentist.

Dacă ți-am spune că există un produs care să te ajute să obții aceste beneficii chiar la tine acasă, probabil că ai reconsidera periajul dentar și ai alege să incluzi în rutina ta zilnică de igienă orală periuța electrică Philips Sonicare DiamondClean.

Așa cum ne-a obișnuit, Philips inovează și de data aceasta, creând un produs care face chiar totul în materie de dantură perfectă! Iată mai jos câteva dintre motivele pentru care periuța electrică Philips Sonicare va deveni preferata ta:

Dinţi mai albi într-o săptămână

Dacă până acum credeai că periajul obișnuit nu albește dinții, ci doar îi curăță, în funcție de efortul și timpul alocat, uită de asta! Inovația Philips ne oferă soluții care să ne ușureze viața, să ne ajute să avem o igienă corectă și să ne impresionăm medicul dentist la următoarea vizită de rutină. Capul de periere Philips Sonicare DiamondClean elimină până la 100% mai multe pete, pentru dinţi mai albi în doar 7 zile. Cum se întâmplă minunea ”albului” perfect?

Dispunând de o zonă centrală pentru eliminarea petelor, creată din peri deşi în formă de diamant, capul de periere DiamondClean îndepărtează cu succes petele de suprafaţă cauzate de alimente şi băuturi. Rezultatul va fi un zâmbet cu până la 100 % mai strălucitor în doar 7 zile, față de ce-ți poate oferi o periuță de dinți manuală. Ce poate fi mai reconfortant decât să știi că-ți poți bea cafeaua și vinul fără grija petelor inestetice de pe dantură?

Philips Sonicare

De 7 ori mai puțină placă bacteriană

Unul dintre cei mai mari dușmani ai dinților este placa bacteriană, un strat lipicios care conține resturile alimentare rămase între dinți și peste 1.000 de specii diferite de bacterii. Netratată la timp, aceasta se întărește și se transformă în tartru, care este mult mai greu de îndepartat sau chiar poate cauza gingivită.

S-a demonstrat clinic faptul că periuţa de dinţi Philips Sonicare DiamondClean îndepărtează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă manuală, după doar patru săptămâni de utilizare. Asta înseamnă că, folosită regulat, periuța electrică Sonicare este aliatul care te ajută, pe termen lung, să-ți rărești ședințele de detartraj.

Tehnologie sonică pentru o curăţare superioară, dar delicată

Capetele de periere Philips Sonicare sunt vitale pentru tehnologia de bază cu mişcări ale periei de înaltă frecvenţă și înaltă amplitudine, care efectuează peste 31.000 de mişcări de periere pe minut. Tehnologia sonică face ca puterea să fie transmisă de la mâner până la vârful capului de periere. Rezultatul: această mişcare sonică creează o acţiune dinamică a fluidului, care îl împinge adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei, pentru o curăţare superioară, dar delicată de fiecare dată.

Cea mai eficientă curăţare datorită perilor cu rol de reamintire

Atunci când ții în mână o perie de dinți Sonicare, este puțin probabil să observi ceva în mod particular la perii albaștri, însă capetele de periere îşi pierd rigiditatea şi se uzează treptat în câteva luni de utilizare normală. Ce se întâmplă, de fapt? Perii albaştri, cu rol de reamintire, se estompează până la culoarea albă, pentru a te ajuta să recunoşti momentul când trebuie să-i înlocuieşti.

Pentru rezultate eficiente, recomandat ar fi să înlocuieşti capul periei la fiecare trei luni.

Bonus: Dacă ești membru World Class, ai 40% discount la produsele din gama Philips Sonicare. 

Foto: Philips