E timpul să investești într-un pantof pentru alergare ultra performant! Spre bucuria tuturor, nu mai avem mult de așteptat, pentru că Under Armour lansează în februarie un model fără concurență: UA HOVR ™ Infinite.

Ușor, cu o talpă ce asigură amortizare perfectă și confort sporit: UA HOVR ™ Infinite le bifează pe toate. Modelul de bază din colecția pentru alergare UA HOVR, pantoful a primit numele UA HOVR Infinite deoarece a fost creat pentru alergări pe distanțe mari și pentru a oferi alergătorilor confort fără egal. Under Armor și-a propus să proiecteze și să construiască un pantof ultra-performant, care să răspundă cerințelor și nevoilor alergătorilor orientați către performanță. Fiecare detaliu a fost analizat cu atenție pentru a oferi mai mult confort și mai mult suport.

Tehnologie și performanță
Rezultatul acestui proiect este UA HOVR Infinite: un pantof de antrenament cu spumă HOVR super-moale, integrată pe toată lungimea tălpii, care asigură o amortizare perfectă și o excelentă returnare a energiei. Un cadru rigid de spumă împreuna cu canelurile flexibile din talpa exterioară sunt proiectate pentru o alergare stabilă și lină, iar suprafața superioară se mulează pe forma anatomică a piciorului, este ușoară, asigură o bună ventilație și oferă suport în zonele importante.

Fun fact: UA HOVR Infinite sunt atât de ușori că aproape că nu îi vei simți în picioare: pantoful are o greutate de 248 grame (măsura 38, femei) și 305 grame (măsura 42,5, bărbați).
Modelul HOVR Infinite va fi disponibil în magazine la începutul lunii februarie. Până atunci, descoperă colecții Under Armour de sezon în magazinele din AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City, Mega Mall Bucuresti și Iulius Mall Cluj Napoca.