Ca să scapi de căldura verii, ți-am pregătit o listă de patru gadgeturi cool și practice pe care să le folosești.

1. Cana care dă gust apei

Aqua Zinger

E clar că pe durata verii trebuie să fii hidratat, dar pentru unii poate deveni o corvoadă. Ce-ai zice de o apă aromată și rece? Aqua Zinger, 26 $, este o cană termoizolantă care te ajută să-i dai apei aroma preferată. În plus, o poți lua cu tine oriunde mergi. Tot ce trebuie să faci este să așezi fructele în spațiul special și să răsucești. Vei obține astfel băutura sănătoasă care să te scape de căldură.

 

2. Aparatul pentru înghețată fără calorii

Ice Cream Ball

Pregătește-ți desertul preferat al verii acasă, într-un mod distractiv. Cu Ice Cream Ball, 35 $, poți face cea mai delicioasă înghețată chiar la tine acasă. Pe lângă faptul că-ți alegi tu ingredientele, vei obține desertul rapid și vei face ceva mișcare, deoarece Ice Cream Ball se agită, se rotește și se rostogolește. Pe o parte pui ingredientele, pe alta gheața și începi să te joci.

 

3. Frigiderul cu USB

Mini frigider USB

Ei bine, da! În vara asta poți să ai propriul minifrigider pe bază de USB, 20 $. Mic cât să îți încapă un pahar și cu un design retro, răcitorul este un element de decor simpatic pentru masa ta de lucru. Dacă nu vrei să îl pierzi prin sertare când trece căldura, are și funcție de încălzit, potrivită pentru zilele răcoroase.

 

4. Ventilator fără zgomot

Dyson Air Multiplier

Dacă nu ești fan al aparatului de aer condiționat, dar nici ventilatorul nu ți se pare o idee bună, pentru că scoate mai mult zgomot, iată o soluție care să îți aducă temperatura optimă: ventilatorul fără palete Dyson Air Multiplier, 225 $. Așază-l pe orice masă, birou sau dulap și îți va crea temperatura optimă pentru întreaga cameră. Ventilatorul Dyson economisește energia electrică și are o tehnologie specială ce multiplică de 18 ori aerul pe care îl atrage.