Oricât de încărcat i-ar fi programul, Sorina, Creative Director World Class România, își face timp pentru antrenamente. În urmă cu 10 ani a făcut o schimbare și nu s-a abătut de la ea niciun minut. Pentru că, înainte de toate, Sorina este 100% voință.

Două măsuri în plus la blugi. De atât a avut Sorina nevoie ca să își dea seama că trebuie să facă o schimbare. A început cu un abonament la sală, dar a continuat cu un stil de viață complet nou: antrenamente regulate, alimentație vegetariană și pasiune pentru gătit.

Triggerul: 28. Măsura de la blugi care m-a speriat. Purtam dintotdeauna 26, iar acel 28 m-a făcut să realizez că nu mai arătam la fel.

Momente dificile: Prima oară când am mers la sală, un antrenor m-a pus să alerg pe bandă, mi s-a făcut rău și m-am speriat. Am mai mers apoi de câteva ori, dar n-am mai fost deloc entuziasmată. Ulterior mi-am făcut abonament la World Class, unde am început să lucrez cu Diana Oprea ca antrenor personal – ea m-a învățat să mă antrenez, cum să respir în timpul exercițiilor. Tot atunci l-am cunoscut și pe Cristi Margarit (n.a. nutriționistul care face și dietele pentru Let’s Go You), care mi-a făcut o dietă. De atunci, sportul e o activitate firească în viața mea, iar alimentația este complet diferită. 

Primele rezultate: După câteva luni de dietă și antrenament, am observat schimbări destul de mari. Nu neapărat în kilograme (am slăbit de la 53 de kilograme la 47-48), ci la felul în care arătam. Mi s-a remodelat corpul și am început să mă definesc.   

Alimentație sănătoasă: Am renunțat pentru prima dată la carne acum 7-8 ani, apoi, când am reînceput să mănânc, mi se făcea rău, așa că am renunțat de tot. După această schimbare au venit altele: am descoperit multe legume și moduri delicioase de a le prepara. Plus că m-am îndrăgostit de gătit.

Motivație constantă: Dacă trec trei zile și nu m-am antrenat, nu mă simt bine. A devenit parte din mine. 

Ești 100% voință pentru că… asta sunt eu.

Realizat de Sorina Fredholm

Fotografii de Alex Gâlmeanu
Makeup: Adina Vlad
Coafură: Alex Șomăndroiu
Styling: Dana Păun
Ținutele au fost oferite de H&M și Adidas