Mădălina și Andreea au început să vină împreună la sală de ani buni. Ambele au practicat – Andreea face în continuare – sport de performanță, iar activitățile fizice le-au transformat nu doar corpul, ci și mintea.

Despre Mădălina, 40 ani, medic, și Andreea, 17 ani, elevă, am mai scris anul trecut, atunci când le-am descoperit. Mamă și fiică, cele două au în primul rând o relație de prietenie. Se motivează și se susțin reciproc, iar la antrenamente sunt o adevărată explozie de energie. Pentru ele nu există zile fără sport sau momente de oboseală, pentru că mișcarea este cea mai importantă sursă de energie și bună dispoziție. Mădălina a făcut mulți ani înot de performanță, apoi i-a predat ștafeta Andreei. Însă, acum, în timp ce Andreea merge la competiții, mama ei participă la triatloane și maratoane. Sportul îți dă dependență și te face să fii 100% la voință în orice plan al vieții tale, iar ele sunt dovada perfectă. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care ni le-am dorit, alături de noi, în campania Let’s Go You.

Triggerul
Mădălina: Fac sport de mică, de la înot la jogging, ski, tenis, patinaj. Singura pauză a fost când le-am născut pe fete (n.a. Andreea de 17 ani și Ingrid de 14 ani) și mi-am dorit să revin la forma sportivă de dinainte.
Andreea: Fac sport de la 7 ani. Am luat sportul ca pe o joacă, dar a devenit unul dintre cele mai importante lucruri din viața mea.

Primele rezultate
Mădălina: Mă simt mândră când persoanele din jur mă admiră și mă întreabă cum să aibă un abdomen ca al meu, uneori fiind mult mai tinere decât mine. Și sunt fericită când sunt văzută ca sora fetelor mele (n.a. Mădălina mai are o fiică, Ingrid, de 14 ani). În plus, sportul îți dă mai multă energie și, prin eliberarea de endorfine, îți asigură o bună dipoziție permanentă.
Andreea: Eu mi-am început cariera sportivă cu un prim record național la doar 10 ani. Odată cu creșterea în vârstă, am avut nevoie de o altă pregătire. Am început să lucrez în sala de fitness World Class, iar primele rezultate s-au văzut la competiții.

Motivație continuă
Mădălina: Motivația de a merge mai departe este dată de dorința de a mă menține într-o formă fizică bună și de a mă încărca cu energie pozitivă.
Andreea: Dorința de victorie și autodepășire mă motivează să merg mai departe.

O zi din viața ta
Mădălina: Când am clase de la 7:00, plec la 6:30 din casă. Apoi iau micul dejun, o gustare cu fructe sau nuci. Seara mă întorc în sală la clasele mele preferate: cycling, switching, metabolic, grit.
Andreea: Mă trezesc pe la 6:30-7:00 și iau micul dejun înainte de a merge la școala. După școală, iau prânzul și merg la antrenamentul de înot. Apoi merg la sală cu mama, fie la clase, fie în gym, pentru a lucra specific pe grupe musculare.

Stil de viață sănătos
Mădălina: Nu e complicat să ai un stil de viață sănătos. Îți trebuie voință și, în timp, devine o dependență, un nou mod de a trăi pe care nu-l mai poți schimba.
Andreea: Cât timp mă simt bine cu ceea ce fac, nu mi se pare greu să am un stil de viață sănătos. În plus, admirația celor din jur, care mă întreabă ce trebuie să facă pentru a avea un corp ca al meu, îmi dă satisfacție.

Ești 100% voință pentru că...
Mădălina: Iubesc senzația de bine din timpul și de la finalul claselor sau antrenamentelor.
Andreea: Îmi place ceea ce fac și îmi place ceea ce văd atunci când mă uit in oglindă.

Realizat de Sorina Fredholm
Makeup: Adina Vlad
Coafură: Alex Șomăndroiu
Styling: Dana Păun
Ținută: H&M