Descoperă povestea oamenilor din campania Let’s Go You. Cu siguranță te vor motiva să faci primul pas spre un stil de viață sănătos. 

Unii trăiesc sănătos dintotdeauna, alții au făcut o schimbare acum câțiva ani, iar alții acum câteva luni. Unii merg la sală, alții mănâncă exemplar, unii înoată, alții aleargă. Dar pe toți îi caracterizează același lucru: voința. Anul acesta, Let’s Go You are ca imagine oameni normali cu povești în care te poți regăsi și tu. Pentru că, înainte de toate, programul Let’s Go You este despre tine, despre voința de a schimba ceva ca să fii mai sănătos, mai în formă și să te simți mai bine.

Din această săptămână îți vom prezenta povestea fiecăruia dintre cei aleși.

Prima este Andreea Diaconescu, 29 ani, co-owner Red Carpet Studio. Andreea a început să vină la sală după naștere, apoi nu a mai putut renunța. Sergiu Sandu, antrenor personal World Class Promenada, a ajutat-o să iasă din zona de platou și să ajungă în cea mai bună formă fizică ai ei.

Triggerul: După naștere, corpul meu s-a transformat și nu mai eram în cea mai bună formă. Am mers la sală cu niște prietene și am descoperit clasele de cardio (Zumba, BOSU, Kick Box), care mi s-au părut foarte distractive. Am început să lucrez cu antrenor personal din ianuarie 2015. Acum fac trei ședințe pe săptămână de personal training și două clase de cardio. 

Primele rezultatele: La început am slăbit. M-a bucurat enorm și mi-a dat forță să continui. Cel mai puternic factor motivațional e soțul meu. El m-a încurajat și sprijinit mereu.

Motivație constantă
Andreea: M-au motivat reacțiile prietenilor și ale familiei atunci când au început să vadă schimbările și să mă întrebe cum am reușit să slăbesc atât de mult. Însă copilul meu e cel mai importat. Vreau ca băiețelul meu să mănânce sănătos și să aibă o viață sănătoasă. Cred că este cel mai bun exemplu pe care i-l pot oferi. 
Sergiu: Andreea este o clientă foarte ambițioasă, iar când își dorește foarte mult un lucru, muncește din greu și luptă până îl obține. Ca antrenor, încerc să o motivez mereu și să o fac să se simtă încrezătoare în forțele sale.

Principalele beneficii 
Andreea: Mă simt minunat, arăt incomparabil mai bine, duc o viață sănătoasă, mă documentez și învăț continuu.
Sergiu: Dupa câteva luni de antrenament, Andreea m-a surprins foarte tare. A ajuns cea mai dedicată clientă a mea. Pe zi ce trece, devine tot mai plină de energie și de entuziasm. Chiar și când e plecată din țară, mă roagă să-i scriu exercițiile. 

Stil de viață sănătos: Dacă îți propui să fii sănătos, nimic nu e complicat. Ține de o bună organizare.

Cel mai bun sfat primit de la antrenor: Mens sana in corpore sano – dieta și sportul sunt două dintre ingredientele cele mai de preț pentru o viață sănătoasă și activă și pentru un psihic bun.

O zi din viața ta: Îmi încep ziua cu un shake de fructe sau de legume pentru micul dejun. Înainte de sală, iau o gustare care conține spirulină, semințe sau antioxidanți. Merg la sală la prânz, iar după sală, mănânc proteine și legume. Cea de-a doua gustare – după două ore – e un fruct, iar la cină optez pentru ceva foarte ușor: proteină cu salată sau doar salată. 

Ești 100% pentru că… merit. 

 

Realizat de Sorina Fredholm
Fotografii de Alex Gâlmeanu
Makeup: Adina Vlad
Coafură: Alex Șomăndroiu
Styling: Dana Păun
Ținutele au fost oferite de H&M și Adidas